Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă a plecat cu naţionala spre Germania la EURO 2024: "Trecem de grupe şi după aia orice e posibil. Nu mă iau după ultimele meciuri"

Mihai Stoichiţă a plecat cu naţionala spre Germania la EURO 2024: "Trecem de grupe şi după aia orice e posibil. Nu mă iau după ultimele meciuri"

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a oferit ultimele detalii despre EURO 2024, la plecarea spre Germania.

Mihai Stoichiţă, la plecarea echipei naţionale spre Germania, la EURO 2024

Echipa naţională a României a plecat, luni, în Germania, pentru participarea la Campionatul European de fotbal, care începe vineri. Din aeroportul din Otopeni, Mihai Stoichiţă a spus că nu este influenţat de remizele cu Bulgaria şi Liechtenstein, scor 0-0. 

De asemenea, oficialul FRF speră ca tricolorii să se califice din grupa cu Belgia, Ucraina şi Slovacia. 

"Speranţele sunt mari. Aşteptările mele sunt mari, nu mă iau niciodată după ultimele meciuri, ştiu circumstanţele în care am jucat, ştiu cât de proaspeţi au fost sau n-au fost. Mă aştept la orice după acest EURO. 

Speranţe mari, să trecem de grupe şi după aia orice e posibil, pentru că cine se gândea înainte de Mondialul din 1994 că o să ajungem să jucăm sferturi de finală?

Să dai 20 de şuturi sau mai multe câte au fost în meciul cu Liechtenstein, să nu marchezi înseamnă că acolo unde căciula cu ghinionul şi norocul tu ai tras ghinionul.

E un context în care fiecare vrea să se conserve să nu aibă surpiza neplăcută să nu participe la acest European. Orice mi-ai spune mie, nu te dedici tu total cu Bulgaria şi Liechtenstein în meciuri fără miză 

Nu le iau apărarea jucătorilor, dar îi înţeleg, pentru că am fost şi eu la ei. Nu vorbesc din cărţi de istorie şi filosofie, ci am fost pe teren şi stiu ce face un om", a declarat Mihai Stoichiţă, la plecarea spre Germania, pentru EURO 2024

România debutează la EURO 2024 cu Ucraina la 17 iunie, la Munchen, de la ora 16:00, iar Mihai Stoichiţă consideră că meciul cu vecinii este crucial. 

"Pentru mine este meciul care decide de fapt tot. Un rezultat pozitiv cu Ucraina îţi dă speranţe. Şi un egal este, dar mai greu atunci, pentru că trebuie să fii atent la indirecte. Dacă aş căştiga cu Ucraina, atunci aş fi mai puţin atent la indirecte, aş fi mult mai atent la noi", a mai spus conducătorul de la FRF. 

Afla mai multe despre: mihai stoichitaromania euro 2024mihai stoichita echipa nationala 

viewscnt
Articole similare