Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Topal, început tare de mandat! După Mateiu, doi străini se transferă la Petrolul pentru un lot care să câştige Superliga

Topal, început tare de mandat! După Mateiu, doi străini se transferă la Petrolul pentru un lot care să câştige Superliga

Petrolul

Comentarii

Mehmet Topal (38 de ani) este la prima aventură ca antrenor principal, iar la Petrolul a făcut deja o schiţă cu transferurile pe care le doreşte. Inevitabil, printre fotbaliştii doriţi se numără şi conaţionali, după ce Alexandru Mateiu a fost prezentat oficial.

Ce transferuri plănuieşte Mehmet Topal, după ce Alexandru Mateiu a fost anunţat oficial

La 38 de ani, Mehmet Topal a fost anunţat oficial ca antrenor la Petrolul. Fostul căpitan al naţionalei Turciei a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani. 

La prezentarea oficială în clubul "lupilor", Mehmet Topal a spus că vrea să devină campion al Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, până la finalul actualului contract cu Petrolul Ploieşti. Pentru a-şi îndeplini obiectivele la clubul preluat de investitori turci, antrenorul a făcut o listă de achiziţii. 

Alexandru Mateiu a semnat cu Petrolul Ploieşti, după ce a a părăsit-o pe Universitatea Craiova, iar lista este deschisă. 

Sursele Orange Sport indică faptul că Mehmet Topal vrea să aducă şi jucători pe care-i cunoaşte. De aceea, Petrolul ar urma să transfere doi fotbalişti turci cu care antrenorul să-şi înceapă mandatul la Ploieşti. 

Ar fi primii străini sosiţi în era investitorilor turci la Petrolul, care au prezentat o garanţie pentru a bate palma pentru clubul din Superliga. 

Sosirea noilor investitori duce la plecarea lui Marian Copilu, care se va despărţi de Petrolul, mai susţin sursele Orange Sport. 

"Aveam nişte jucători despre care deja discutăm, dar e devreme să spunem ceva, veţi afla cu timpul. (n.r. - Vreţi să vină jucători turci la Petrolul Ploieşti?) Am discutat despre asta. În primul rând, vreau să învăţ limba română, ca să mă pot înţelege cu jucătorii. Vom face o echipă cu români şi vom aduce străini valoroşi pentru a completa lotul", a spus Mehmet Topal, la prezentarea oficială la Petrolul Ploieşti. 

Mehmet Topal este fost căpitan al naţionalei Turciei şi al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câştigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce şi Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga.

Afla mai multe despre: transferuri petrolul ploiestimehmet topalmehmet topal petrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare