Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de frumoasă este soţia lui Mehmet Topal. L-a urmat pe antrenor la Ploieşti: "Singur nu plec. M-a surprins când mi-a zis să ne căsătorim"

Cât de frumoasă este soţia lui Mehmet Topal. L-a urmat pe antrenor la Ploieşti: "Singur nu plec. M-a surprins când mi-a zis să ne căsătorim"galerie foto

Petrolul

Comentarii

La Petrolul Ploieşti a fost instalat Mehmet Topal pe banca tehnică, după ce clubul a fost preluat de investitori turci. În România a sosit şi soţia fostului internaţional important al Turciei, iar cei doi au o poveste impresionantă din momentul în care s-au căsătorit, în 2010.

A atras privirile lângă noul antrenor de la Petrolul. Mehmet Topal a venit cu soţia la Ploieşti

Petrolul Ploieşti a anunţat, joi, numirea în funcţia de antrenor al lui Mehmet Topal, fost căpitan al selecţionatei Turciei. În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploieşti un contract valabil pentru următorii 3 ani. 

Turcul a ajuns duminică la Ploieşti, atunci când va face cunoştinţă cu noii săi elevi, iar pe aeroportul din Otopeni a fost însoţit de soţie şi copii. 

Mehmet Topal este căsătorit cu Selda Duman din 2010, când turcul era pe val ca fotbalist. La acel moment, mijlocaşul defensiv se transfera de la Galatasaray la Valencia, în Spania. 

"Eu şi Mehmet eram prieteni foarte apropiaţi şi confidenţi de patru ani, până să ajungă la Galatasaray. Când a devenit clar că va pleca în Spania, m-a surprins şi mi-a spus că vrea să se căsătorească. Totul s-a întâmplat într-o săptămână. Familia mea era la casa de vacanaţă, el m-a rugat să-i sun şi a spus: <<Nu vreau să merg singur în Spania, vreau să te iau cu mine, dar numai dacă vrei şi tu>>. Şi i-am spus: <<Desigur că voi veni>>. M-a cerut luni, ne-am logodit miercuri şi ne-am căsătorit duminică, spunea Selda Duman în urmă cu 14 ani. 

De altfel, soţia lui Mehmet Topal a făcut de-a lungul timpului acte caritabile. Ea şi-a donat câştigurile de pe urma cărţilor scrise de ea spre o fundaţie care luptă cu bolile renale. 

Galerie foto cu Selda Duman şi Mehmet Topal

Ce a spus Mehmet Topal la sosirea în România

"Este prima mea experienţă, o să vedem ce se va întâmpla. Pentru mine, Petrolul este un club foarte important. O să dau tot ce am mai bun aici. Are o istorie de 100 de ani. Sunt conştient că am venit la o echipă foarte mare, cu istorie. Tot ce putem face este să o ducem pe Petrolul mai sus", a declarat Mehmet Topal, proaspăt instalat pe banca "lupilor". 

Mehmet Topal este fost căpitan al naţionalei Turciei şi al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câştigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce şi Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga.

Galerie foto cu Selda Duman şi Mehmet Topal

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sotie mehmet topalselda dumanselda duman mehmet topalantrenorul petrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare