Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mehmet Topal, obiectiv îndrâzneţ la instalarea pe banca Petrolului: "Vrem în play-off, în trei ani de zile vom încerca să devenim campioni"

Mehmet Topal, obiectiv îndrâzneţ la instalarea pe banca Petrolului: "Vrem în play-off, în trei ani de zile vom încerca să devenim campioni"

Petrolul

Comentarii

Mehmet Topal a fost prezent la prima sa conferinţă de presă din postura de antrenor al Petrolului Ploieşti.

Petrolul Ploieşti a intrat într-o nouă eră, una a investitorilor turceşti. Mehmet Topal a devenit noul antrenor al "lupilor galbeni" după înlăturarea lui Laszlo Balint. Fostul internaţional turc se află la prima sa experienţă pe banca unei echipe şi speră ca debutul său în antrenorat să fie unul reuşit, în Superliga.

Topal a semnat un contract pe trei ani de zile, iar până la sfârşitul celor trei ani, Topal îşi doreşte să cucerească titlul în Superliga, o performanţă pe care Petrolul o aşteaptă de aproape 60 de ani. Fostul jucător al celor de la Fenerbahce are în plan o calificare în play-off, în sezonul viitor.

Mehmet Topal: "Am vrut să încep singur, n-am vrut să lucrez sub altcineva"

"Este o mare onoare pentru noi, să fim aici, ştiu că am venit la o echipă cu rădăcini adânci, o echipă bună. În viaţa mea eu am lucrat cu antrenori foarte buni şi cu nume mari, asta este prima mea experienţă ca antrenor, când jucam fotbal mereu încercam să ating nivelul cel mai înalt. Eu şi echipa mea vom da tot ce putem da pentru echipa asta.

Deja avem foarte mulţi jucători români care joacă în liga Turciei, suntem aproape la fel, la caracter. Fiindcă sunt aici, relaţia noastră devine şi mai puternică. Să fiu sincer, până acum nu am urmărit campionatul României cum le-am urmărit pe cele mai mari. De o săptămână nu dormim, ca să ajungem la nivelul pe care ni l-am propus.

Fotbalul românesc este mult mai tehnic decât cel din Turcia. O să fie o echipă care va alerga şi va lupta în teren, ăsta este targetul nostru. Targetul nostru este să prindem play-off şi în trei ani de zile vom încerca să fim campioni. Ca să ne dezvoltăm şi noi şi jucătorii, vom face tot ce putem. 

Eu am vrut să încep singur, nu am vrut să lucrez sub altcineva, mi-am ascultat inima şi am venit aici. Sunt un om foarte calm şi ştiu foarte bine ce trebuie să fac, staţi liniştiţi, tot ce trebuie făcut o să fac eu. Vom lua puncte jucând foarte frumos, ca să îi putem distra şi pe suporterii noştri. Vreţi să intru şi eu în teren? O să facem tot ce putem şi o să-i trimitem pe ei acasă nefericiţi (n.r. despre meciurile cu Rapid).

Aveam nişte jucători despre care deja discutăm, dar e devreme să spunem ceva, veţi afla cu timpul. Vreţi să vină jucători turci la Petrolul Ploieşti? Am discutat despre asta, în primul rând, vreau să învăţ limba română ca să mă pot înţelege cu jucătorii.", a declarat Mehmet Topal, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: petrolul ploiestimehmet topalclaudiu tudorsuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare