Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura la care Dan Şucu a lucrat în culise, anunţată oficial: "Eu trebuie să dau direcţia. Rapid trebuie să se întoarcă în Europa"

Lovitura la care Dan Şucu a lucrat în culise, anunţată oficial: "Eu trebuie să dau direcţia. Rapid trebuie să se întoarcă în Europa"

Rapid

Comentarii

Noul preşedinte de la Rapid, Viorel Moldovan (51 de ani), a recunoscut că a fost luat prin surprindere de acţionarul majoritar Dan Şucu, atunci când i s-a oferit postul în conducere.

Viorel Moldovan spune că a fost surprins de Dan Şucu: "Eu trebuie să dau direcţia"

FC Rapid a anunţat, luni, că Viorel Moldovan este noul preşedinte al clubului rapidist. El îi succede lui Daniel Niculae, al cărui contract a ajuns la final şi care a fost anunţat că acţionarii nu au fost mulţumiţi de cele întâmplate în sezonul trecut. 

"Nu ştiu dacă e un moment de tranziţie. Sunt schimbări care au intervenit, inclusiv venirea mea în calitate de preşedinte. Oricum, clubul are stabilitate financiară, o organizare foarte bună, deci eu trebuie să dau direcţia şi să asigur un echilibru în calitate de preşedinte şi e clar că rolul meu va fi complex. Totul va fi orientat spre aspectul tehnic, spre centrul de formare, spre celula de scouting, recrutare, spre transferurile de jucători, comunicare, foarte importantă din punctul meu de vedere, mai ales că avem o masă mare de suporteri şi aceştia trebuie să fie informaţi, la curect cu multe aspecte din sânul clubului. 

Nu am ezitat atunci când mi s-a propus funcţia de domnul Şucu, chiar am fost surprins. Eu aveam alt plan, totul s-a modificat şi e clar că sunt concentrat 100% pe ce am de făcut la cârma Rapidului. Poate nu am experienţă, dar o voi dobândi repede şi mă bazez pe competenţele mele", a declarat Viorel Moldovan, pentru FC Rapid 1923. 

Ce obiective are Rapid în următorul sezon

Viorel Moldovan are presiunea obiectivelor importante pentru următorul sezon, în care Rapid atacă din nou titlul în Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, trofeul Cupei României şi calificarea în cupele europene. 

"Obiectivele sunt locul 1-3, respectiv câştigarea Cupei României şi participarea la finalul sezonului în cupele europene. Rapid trebuie să se întoarcă pe plan internaţional, dar înainte să obţină aceste rezultatele în campionatul intern şi să fim mai puternici decât sezonul trecut. 

Dezvoltarea centrelor juvenile, acesta este viitorul fotbalului românesc şi mă voi axa pe această latură", a mai spus noul preşedinte de la Rapid

Ca jucător, Viorel Moldovan a evoluat în Giuleşti între 2006 şi 2007, marcând 21 de goluri, dintre care 15 în campionat, două în Cupa României şi patru în cupele europene, unul dintre ele chiar în sferturile Cupei UEFA.

Fostul atacant al naţionalei României a obţinut o performanţă importantă şi ca antrenor al Rapidului, promovând din liga a doua în 2014, într-o perioadă dificilă a clubului. El a mai avut funcţia de director sportiv al clubului, în 2007.

Afla mai multe despre: dan sucuviorel moldovanviorel moldovan presedinte rapid 

viewscnt
Articole similare