Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie tranşantă despre şansele României la EURO 2024: "Orice facem acolo e bonus, e o performanţă că te-ai calificat" | EXCLUSIV

Declaraţie tranşantă despre şansele României la EURO 2024: "Orice facem acolo e bonus, e o performanţă că te-ai calificat" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica, oficial al celor de la FCSB, a vorbit despre abordarea pe care fotbaliştii naţionalei României ar trebui să o aibă, în vederea debutului la EURO 2024.

România va debuta la EURO 2024 pe data de 17 iunie, împotriva Ucrainei. "Tricolorii" vor debuta pe Allianz Arena din Munchen, împotriva ţării vecine de la nord. Mihai Stoica a analizat situaţia "tricolorilor" înainte de EURO şi crede că fotbaliştii convocaţi de selecţionerul Edward Iordănescu ar trebui să aibă o abordare mai relaxată a turneului final de Campionat European.

Naţionala României s-a calificat la EURO 2024 după ce a încheiat pe primul loc în grupa sa preliminară, din care au făcut parte Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra. "Tricolorii" au încheiat campania preliminară fără eşec după un rezultat de egalitate şi o victorie împotriva Elveţiei, echipă care s-a calificat la Campionatul European de pe locul doi.

MM Stoica: "Nimeni nu dădea şanse naţionalei să meargă la EURO"

"Cum ar trebui să abordăm noi turneul final? Relaxaţi. Orice facem acolo e bonus, nimeni nu dădea şanse naţionalei să meargă la EURO, toată lumea se întreba dacă terminăm pe trei sau patru, că ne batem cu Kosovo pentru locul al treilea, iar acum nu putem merge decât relaxaţi. Să zicem că plecăm acasă, nu facem puncte, tot e o performanţă că te-ai dus la EURO. Şi asta e adevărat, ar conta cum pierzi.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Emil Grădinescu este de părere că suporterii şi oamenii de fotbal din România ar trebui să-şi coboare aşteptările pentru a nu suferi o dezamăgire, în cazul în care România nu va reuşi să obţină puncte în grupa E de la EURO.

"Să nu ne facem iluzii ca să nu avem deziluzii. Eu tot aud că facem patru puncte, şase puncte, că ne ducem, intrăm...", a spus Emil Grădinescu.

 

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniabelgiaslovaciaucrainamm stoicamihai stoicaeuro 2024euro 

viewscnt
Articole similare