Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, mesaj pentru Viorel Moldovan, noul preşedinte al Rapidului: "Nu m-aş putea certa cu el, mă bucur. Impune respect" | EXCLUSIV

MM Stoica, mesaj pentru Viorel Moldovan, noul preşedinte al Rapidului: "Nu m-aş putea certa cu el, mă bucur. Impune respect" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Viorel Moldovan a fost numit drept noul preşedinte al celor de la Rapid.

Viorel Moldovan a devenit noul preşedinte al celor de la Rapid Bucureşti, după plecarea lui Daniel Nicolae, al cărui mandat drept preşedinte al clubului din Giuleşti s-a încheiat din motive ieşite din comun. Dan Şucu a decis să opteze pentru fostul mare internaţional român pentru un plus de stabilitate la club, cât şi un plus de experienţă fotbalistică, atât ca jucător cât şi ca antrenor.

MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a analizat numirea lui Moldovan la Rapid şi a rămas surprins de decizia luată de Dan Şucu. Oficialul celor de la FCSB a subliniat faptul că are o relaţie bună cu Moldovan şi chiar dacă se află în tabere adverse, cei doi îşi vor menţine respectul reciproc.

MM Stoica: "Viorel Moldovan este un om pe care îl respect, l-am respectat mereu"

"Mă bucur, e un om pe care-l respect, l-am respectat mereu şi care impune respect. N-aş putea să mă cert cu Viorel Moldovan şi nu cred că o s-o fac. Ne contrazicem, dar nu cred că ajungem acolo. Eu nu m-aş fi gândit la asta pentru că nu mă aşteptam să ajungă preşedinte. Vio începe o muncă destul de grea şi s-ar putea să fie şi plictisitoare la un moment dat.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report. 

Afla mai multe despre: mm stoicaviorel moldovanrapidfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare