You are here:

”Cristi Manea a fost nesimţit”. Nelu Varga, tiradă la adresa fostului jucător de la CFR Cluj: ”N-a prins nici lotul pentru EURO 2024”

”Cristi Manea a fost nesimţit”. Nelu Varga, tiradă la adresa fostului jucător de la CFR Cluj: ”N-a prins nici lotul pentru EURO 2024”

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga l-a criticat în termeni duri pe Cristi Manea (26 de ani), după ce acesta a părăsit-o pe CFR Cluj.

Nelu Varga, atac dur după plecarea lui Cristi Manea: ”A fost nesimţit”

Cristi Manea nu mai este jucătorul celor de la CFR Cluj, anunţul oficial al despărţirii dintre cele două părţi venind marţi, 11 iunie.

La o zi distanţă, Nelu Varga a oferit prima reacţie cu privire la plecarea din Gruia a internaţionalului român.

Finanţatorul CFR-ului a avut un discurs dur la adresa lui Cristi Manea, pe care l-a făcut ”nesimţit” şi l-a acuzat de lipsă de recunoştinţă pentru tot ce a făcut el pentru acesta.

”Nu mă mai interesează Cristi Manea! A fost nesimţit. Eu nu mai am nevoie de el, nu îmi mai trebuie la CFR Cluj. Îl avem deja pe Armend Thaqi! La câte am făcut eu pentru Manea, casă, masă… şi el a umblat cu fofârlica!

De fapt, eu cred că el n-are nicio ofertă, n-a prins nici lotul pentru EURO 2024. În România, lui Cristi Manea nu poate să-i dea nimeni banii pe care i-a avut la CFR Cluj”, a declarat Nelu Varga, conform Prosport.

Înlocuitorul lui Cristi Manea la CFR Cluj este Armend Thaqi, un fundaş dreapta kosovar de la FC Ballkani, fosta adversară a ardelenilor din grupele Conference League, în sezonul 2022-2023.

Cristi Manea a adunat la CFR Cluj 230 de meciuri şi a livrat 10 goluri şi 12 pase decisive. Este cotat în prezent la 2,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: cfr clujcristi maneasuperliganelu varga 

viewscnt
Articole similare