Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cutremur la CFR Cluj! Cristi Manea părăseşte echipa după şapte sezoane petrecute în Gruia

OFICIAL | Cutremur la CFR Cluj! Cristi Manea părăseşte echipa după şapte sezoane petrecute în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat în mod oficial despărţirea de Cristian Manea, fotbalist care a cucerit cinci titluri în Superliga, alături de formaţia ardeleană.

Cristian Manea a părăsit-o pe CFR Cluj după şapte sezoane petrecute alături de "feroviari". Reprezentanţii clubului au anunţat plecarea internaţionalului român, pe reţelele de socializare.

Fostul jucător al Viitorului Constanţa, ajuns la vârsta de 26 de ani, şi-a încheiat contractul la CFR Cluj şi va părăsi formaţia ardeleană. Manea va putea semna cu orice echipă în această vară, din postura de jucător liber de contract.

Cristi Manea o părăseşte pe CFR Cluj după cinci titluri cucerite în Gruia

"Mulţumim pentru tot, Cristi Manea! Clubul CFR 1907 Cluj anunţă încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final.

Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist! Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre, Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariţii din istoria clubului. În cei aproape 7 ani petrecuţi alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri şi a semnat 12 pase decisive, obţinând 5️ titluri de Campion şi 2️ Supercupe cu CFR Cluj.

Cristi, îţi suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele şi rezultatele de excepţie, şi îţi dorim multă baftă în carieră!", au transmis cei de la CFR Cluj, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: cfr clujcristi maneasuperligadan petrescu 

viewscnt
Articole similare