Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Iancu a urmărit evoluţiile "tricolorilor" şi a ieşit la atac: "Nu cred în valoarea echipei, doar în norocul lor" | EXCLUSIV

Marian Iancu a urmărit evoluţiile "tricolorilor" şi a ieşit la atac: "Nu cred în valoarea echipei, doar în norocul lor" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României şi-a efectuat primul antrenament oficial de la sosirea la Wurzburg, oraşul în care vor sta în perioada Campionatului European.

Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timişoara, a urmărit prestaţiile recente ale echipei naţionale şi a ajuns la o concluzie despre jocul prestat de "tricolori", joc prin care au reuşit să se califice la EURO 2024, primul turneu final după o pauză de opt ani de zile. 

Selecţionata lui Edi Iordănescu a înregistrat două rezultate de egalitate, împotriva Bulgariei şi a statului Liechtenstein, la începutul lunii iunie. În luna martie, "tricolorii" au avut parte de alte două partide amicale, împotriva Irlandei de Nord şi a Columbiei. Un rezultat de egalitate pe Arena Naţională şi un eşec împotriva sud-americanilor, într-un meci disputat la Madrid, reprezintă restul rezultatelor obţinute de "tricolori" în anul 2024, înainte de a ajunge la EURO 2024.

Marian Iancu: "Nu cred în valoarea lor, cred doar în norocul din ultimul timp"

"Ar trebui să mint, să nu mă expun! Nu cred în valoarea echipei, cred doar în norocul ei din ultimul timp! Mai bine tac! Vorbim după!", a declarat Marian Iancu, pentru Orange Sport.

România va debuta la EURO 2024 împotriva Ucrainei, într-un meci care va avea loc la Munchen. A doua partidă o va disputa la Koln, împotriva Belgiei, în timp ce duelul cu Slovacia, din ultima etapă a fazei grupelor, se va disputa la Frankfurt.

Afla mai multe despre: echipa nationalamarian iancueuro 2024romania 

viewscnt
Articole similare