You are here:

Antrenorul Corvinului, după ce a văzut cu cine va juca în preliminariile Europa League: ”Au şi ei punctele lor mai puţin bune”

Antrenorul Corvinului, după ce a văzut cu cine va juca în preliminariile Europa League: ”Au şi ei punctele lor mai puţin bune”

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara, Florin Maxim (43 de ani), a oferit prima reacţie după ce a văzut cu cine va juca în preliminariile Europa League.

Florin Maxim, prima reacţie despre adversara Corvinului în primul tur preliminar din Europa League

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României, ceea ce îi dă posibilitatea de a juca în preliminariile Europa League, acolo unde în primul tur o va întâlni pe Paksi FC, vicecampioana Ungariei.

În cazul în care va pierde dubla manşă cu formaţia maghiară, gruparea hunedoreană va înfrunta în turul doi preliminar al Conference League echipa cipriotă AEK Larnaca.

Antrenorul Corvinului, Florin Maxim, a tras primele concluzii după ce a aflat cu cine va începe aventura europeană a echipei care evoluează în liga a doua din România.

”O echipă care a terminat pe locul doi în campionatul Ungariei, un campionat care dă, de ceva vreme, jucători în vestul Europei. 

Sunt o echipă compactă, matură, formată doar din jucători maghiari, o grupare solidă, din ce am apucat să văd până acum, dar au şi ei punctele lor mai puţin bune, pe care vreau să cred că le putem specula'', a declarat Maxim. Mesajul a fost postat pe pagina oficială a clubului din Hunedoara.

Corvinul va disputa şi Supercupa României, astfel că poate obţine un al doilea trofeu intern în acest an, dar adversară va fi campioana României, FCSB. Aceasta va juca în preliminariile Ligii Campionilor şi vsperă să ajungă în grupe.

Afla mai multe despre: corvinulliga 2europa leagueflorin maxim 

viewscnt
Articole similare