You are here:

Mihai Stoica, prima reacţie după tragerea la sorţi a FCSB-ului. Avantajul campioanei României faţă de Maccabi Tel Aviv: ”E important”

Mihai Stoica, prima reacţie după tragerea la sorţi a FCSB-ului. Avantajul campioanei României faţă de Maccabi Tel Aviv: ”E important”

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (59 de ani), şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la posibila adversară a campioanei României din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Maccabi Tel Aviv.

Cum vede Mihai Stoica drumul FCSB-ului spre grupele Ligii Campionilor

FCSB şi-a aflat şi posibila adversară din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Astfel, în cazul în care va trece de AC Virtus, din San Marino, campioana României va juca în turul doi preliminar cu israelienii de la Maccabi Tel Aviv. 

Despre această tragere la sorţi a celor de la FCSB a vorbit şi Mihai Stoica, care a subliniat faptul că este încă prematur de făcut previziuni cu privire la această ”dublă” cu Maccabi. 

”E o nebuloasă totală. Delap şi Robbie Keane (n.r. fostul antrenor) nu mai sunt la echipă, acum sunt în discuţii cu un antrenor scoţian. Va fi un meci cu Omonia care va fi transmis de televiziunea cipriotă şi ştim doar că patru jucători prelungesc contractele. Nu ştim ce jucători vor fi selecţionaţi la naţionala olimpică, au trei jucători buni născuţi după 2003.

Nu ştim dacă Zahavi, de care lumea zice că are 37, dar are cifre inimaginabile, avea mai multe goluri decât meciuri jucate. Un fotbalist foarte bun. Sunt prea multe necunoscute. Au plecate trei jucători, fratele lui Luckassen, portarii doi şi trei. Nici măcar nu ştim unde vor juca, că au încercat în Polonia şi au fost respinşi. Sunt multe necunoscute. Vom vedea. 

Care e avantajul nostru... La ora meciului cu Maccabi vom avea cinci meciuri oficiale şi ei niciunul, iar asta e important la început de sezon. Dacă în tur facem un rezultat bun, avem şanse la turul 3. Nu-mi convine că am picat cu ei, voiam cu Helsinki sau Slovan, dar nu mai contează acum. Avem un adversar accesbil dacă ne gândim cu cine puteam să picăm”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Oficialul celor de la FCSB a oferit detalii şi cu privire la activitatea echipei în această perioadă de pregătire din Ţările de Jos pentru noul sezon competiţional.

”Se face fizic mult acum, e greu să spunem după câteva antrenamente. La al doilea antrenament va fi şi Ngezana, care a venit azi. Nu le e uşor celor care nu s-au antrenat cu noi anul trecut, iar cel mai mult resimte Edjouma, că în Italia, mai ales în Serie B, pun preţ pe tactică, iar noi punem accent pe cardio. A alergat cel mai puţin ieri, 9 kilometri, ceilalţi au fost peste. 

Aici e o vreme excepţională, la 18-20 de grade şi în pădure sunt 15 la temperatura resimţită. Dacă băieţii sunt sănătoşi şi se antrenează alşa cum au făcut-o până acum, am încredere pentru sezonul următor”, a adăugat oficialul roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare