You are here:

OFICIAL | Titularul retrogradat în Liga 2 a semnat cu o echipă care îşi propune play-off-ul. Mutare de marcă în Superligă

OFICIAL | Titularul retrogradat în Liga 2 a semnat cu o echipă care îşi propune play-off-ul. Mutare de marcă în Superligă

Superliga

Comentarii

Ricardinho (30 de ani) a semnat cu Petrolul Ploieşti. Fundaşul portughez a retrogradat cu Voluntari, dar va juca la o echipă care îşi propune play-off-ul.

Petrolul îşi face echipă de play-off. Mutare interesantă pe piaţa transferurilor

Petrolul Ploieşti a anunţat, miercuri, 19 iunie, că a obţinut serviciile fotbalistului Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda, cunoscut ca Ricardinho.

Fundaşul dreapta portughez a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane.

În vârstă de 30 de ani, Ricardinho are o experienţă bogată în fotbalul românesc, în condiţiile in care a evoluat, din 2018, pentru FC Voluntari, adunând, astfel, 179 de prezenţe şi 12 goluri marcate în Superliga! În plus, la capătul sezonului 2021-2022, Ricardinho a fost nominalizat de către Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) în primul “11” al campionatului.

Anterior sosirii in România, fotbalistul lusitan a jucat în ţara natală, pentru Gil Vicente şi Vilaverdense, având şi şase apariţii în prima ligă portugheză.

De-a lungul sezonului recent încheiat, Ricardinho a evoluat în 39 de partide pentru Voluntari şi a livrat un gol şi două pase de gol.

În momentul de faţă, fundaşul dreapta portughez este cotat la 500.000 de euro, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: voluntaripetrolulricardinhosuperliga 

viewscnt
Articole similare