Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă despărţire de Rapid. Unul dintre cei mai vechi jucători pleacă după venirea lui Neil Lennon

O nouă despărţire de Rapid. Unul dintre cei mai vechi jucători pleacă după venirea lui Neil Lennon

Rapid

Comentarii

Rapid continuă schimbările din cadrul lotului de fotbalişti, iar până să aducă nume noi sub comanda lui Neil Lennon, giuleştenii vor să scape de jucătorii vechi.

Rapid, pregătită să se despartă de încă un jucător

Rapid a început pregătirile pentru sezonul viitor, iar un capitol important la care a punctat până acum gruparea de lângă Podul Grant a fost cel al despărţirilor.

Pe lângă plecările din cadrul lotului de jucători care au fost deja anunţate oficial, giuleştenii mai pregătesc o despărţire.

Este vorba despre Virgil Drăghia, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul formaţiei din Giuleşti. Portar de rezervă în sezonul recent încheiat, acesta ar urma să plece de la Rapid după nu mai puţin de şase ani.

Concret, angajamentul lui Virgil Drăghia cu Rapid expira la finalul actualului sezon, dar, conform Fanatik, oficialii clubului giuleştean au decis să nu-i mai prelungească acestuia contractul.

În vârstă de 33 de ani, Virgil Drăghia este la Rapid din anul 2018, iar în acest sezon doar în tei partide: două în Cupa României şi una singură în campionat. Cota sa de piaţă este de 300.000 de euro, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com.

De la venirea lui Neil Lennon, Rapid s-a despărţit deja de patru jucători: Dragoş Grigore, Alex Albu, Iulian Cristea şi Kevin Soni. Astfel că, foarte probabil, Virgil Drăghia va fi următorul.

Afla mai multe despre: rapidvirgil draghiasuperliga 

viewscnt
Articole similare