You are here:

”Suntem în discuţii. Şansele sunt mari să vină la noi”. Jucătorul cu un sezon mai modest pleacă de la echipă şi semnează tot în România

”Suntem în discuţii. Şansele sunt mari să vină la noi”. Jucătorul cu un sezon mai modest pleacă de la echipă şi semnează tot în România

Fotbal intern

Comentarii

Iulian Cristea (29 de ani) are şanse extrem de mari să semneze cu o echipă tot din campionatul României, după despărţirea de Rapid.

Se face un transfer pe axa Bucureşti - Cluj, în Superliga României

Iulian Cristea s-a despărţit de Rapid, după 16 meciuri jucate şi un gol marcat, dar poate continua la o echipă tot din Superligă.

Fundaşul care a trecut şi pe la FCSB este dorit de U Cluj. Anunţul a fost făcut chiar de conducerea ardelenilor.

Cele două părţi sunt la masa negocierilor, iar şansele să se ajungă la o înţelegere sunt ridicate. Astfel, este posibil ca Iulian Cristea să fie jucătorul lui U Cluj în sezonul următor.

”Suntem în discuţii cu Iulian Cristea. Să vedem, în zilele următoare, dacă vom ajunge la un numitor comun, din punct de vedere al clauzelor pe care le discutăm.

Şansele sunt destul de bune, destul de mari să vină la noi”, a declarata Radu Constantea, preşedintele ardelenilor, conform Playsport.

De-a lungul carierei, pe lângă Rapid şi FCSB, fundaşul central de 29 de ani a mai jucat la Gaz Metan Mediaş şi Metalurgistul Cugir.

Afla mai multe despre: iulian cristearapidu clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare