You are here:

David Popovici, prima reacţie după un nou aur european. Mesaj pentru naţionala de fotbal a României: ”Sunt mândru de asta”

David Popovici, prima reacţie după un nou aur european. Mesaj pentru naţionala de fotbal a României: ”Sunt mândru de asta”

David Popovici

Comentarii

Înotătorul român David Popovici (19 ani) a tras concluziile după ce a luat, din nou, aurul european la proba de 100 de metri.

Ce mesaj a avut David Popovici pentru naţionala de fotbal a României

David Popovici a câştigat, miercuri, 19 iunie, medalia de aur în proba de 100 metri liber din cadrul Campionatelor Europene de nataţie de la Belgrad.

Popovici a încheiat proba cu timpul 46.88. Pe locul doi s-a clasat Nandor Nemeth (Ungaria), cu timpul 47.49, iar pe trei a terminat sârbul Andrej Barna (47.66).

În urmă cu doi ani, la Roma, David Popovici a câştigat aurul continental la 100 de metri liber şi la 200 de metri liber.

Înotătorul român a oferit prima reacţie după aurul european de la Belgrad şi a avut un mesaj pentru impresionanta naţională de fotbal a României de la EURO 2024.

”N-am apucat să mă uit la meci, dar am văzut rezultatele, am văzut momentele importante. Îi felicit, a fost o victorie emoţionantă, până şi pentru mine, care nu sunt un fan al fotbalului, am simţit emoţia tribunelor, emoţia românilor de acasă. E foarte frumos şi sunt mândru de asta. Bravo lor, sper să o ţină tot aşa”, a declarat Popovici, potrivit Gsp.

David Popovici are posibilitatea să ia o a doua medalie de aur la Europenele de nataţie de la Belgrad. S-a calificat şi în finala probei de 200 de metri liber,

De asemenea, el va lua startul şi la 4x100 de metri liber ştafetă.

Afla mai multe despre: david popoviciinotcampion european 

viewscnt
Articole similare