Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ăsta e cel mai rău lucru care se putea întâmpla!” Veşti proaste pentru România înainte de marele meci cu Belgia

„Ăsta e cel mai rău lucru care se putea întâmpla!” Veşti proaste pentru România înainte de marele meci cu Belgiagalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României va întâlni Belgia, sâmbătă, 22 iunie, de la 22:00, în grupa E de la EURO.

 

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

România este avertizată înainte de marele meci cu Belgia

În direct la Orange Sport, Cosmin Băleanu a prefaţat întâlnirea cu belgienii şi îi pune în gardă pe tricolorii lui Edi Iordănescu. Comentatorul Orange Sport consideră că înfrângerea suferită de Belgia cu Slovacia nu este deloc un lucru bun pentru naţionala noastră.

Concret, Belgia va da totul pentru o victorie în meciul cu românii, având în vedere dezamăgirea suferită în primul duel, cel pierdut cu Slovacia, scor 0-1.

„Înfrângerea Belgiei pică cum nu se poate mai rău pentru România, mai ales că urmează meciul direct cu ei. Dacă noi îi batem pe belgieni, ei sunt 99% eliminaţi de la EURO, sunt trimişi acasă.

Depinde mult şi de ce se întâmplă în meciul celălalt. Belgia, în cel mai fericit caz, se califică de pe locul 3, ceea ce clar nu îşi doreşte, că poate să dea peste Anglia, Franţa. Belgia a venit aici cu gândul de a prinde semifinale.

Belgia, ca şi cap de serie, a nimerit în cea mai uşoară grupă de la EURO. Ei cred că şi-au rezervat pentru încă două săptămâni hotelul”, a spus Cosmin Băleanu, la Orange Sport.

Program România EURO 2024. Meciuri grupa E

În funcţie de rezultatele obţinute în cele trei meciuri din grupă, cu Belgia, Ucraina şi Slovacia, România poate merge mai departe în optimile de finală.

  • 17 iunie, ora 16:00: România – Ucraina 3-0 (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

Un nume de legendă va susţine de pe stadion România la meciul cu Belgia

Marcel Răducanu, fostul mare internaţional, a declarat, în exclusivitate pentru Orange Sport, că va fi prezent pe stadionul din Koln pentru marele meci dintre România şi Belgia, duel care o poate califica matematic pe naţionala noastră în optimile de finală de la EURO 2024.

„(n.r. Veţi merge la Koln să vedeţi meciul cu Belgia?) Da, mă duc! Am primit invitaţie de la Mihai Stoichiţă şi vreau neapărat să merg acolo, să vorbesc şi cu domnul Burleanu şi cu băieţii la hotel.

Dacă îl întâlnesc şi pe Anghel Iordănescu, bineînţeles că vom sta puţin de vorbă să discutăm despre fotbal, cum să nu?”, a spus Marcel Răducanu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: romaniaeuroechipa nationala 

viewscnt
Articole similare