Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umilit de Becali la FCSB, a semnat cu Hagi şi şi-a relansat cariera. Fotbalistul dă o nouă lovitură şi se transferă la un club important din Europa

Umilit de Becali la FCSB, a semnat cu Hagi şi şi-a relansat cariera. Fotbalistul dă o nouă lovitură şi se transferă la un club important din Europa

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a ratat calificarea în preliminariile Conference League, iar Gheorghe Hagi a început deja pregătirea noului sezon.

Farul s-a reunit, a efectuat vizita medicală, a făcut şi primele transferuri, însă Gheorghe Hagi pregăteşte şi plecări de la echipă. După ce a rămas fără Kiki, fundaşul dreapta fiind la finalul contractului şi semnând ulterior cu FCSB, "Regele" urmează să se despartă şi de un alt fundaş lateral.

Cristian Ganea are oferte de la echipe importante din Cipru şi Grecia, anunţă site-ul playsport.ro. Trecut în carieră pe la cluburi de renume din fotbalul elen, printre care Panathinaikos şi Aris Salonic, fundaşul stânga le-a atras atenţia echipelor din această zonă a Europei.

Astfel, Cristian Ganea este foarte aproape de o nouă plecare de la Farul Constanţa, în vara acestui an.

Revenit în fotbalul românesc în toamna anului trecut, fundaşul stânga a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB după doar opt partide, apoi, în luna ianuarie, s-a alăturat lotului Farului.

În stagiunea recent încheiată, fotbalistul de 32 de ani a marcat 2 goluri şi a oferit 2 pase decisive în cele 26 de meciuri jucate în toate competiţiile.

  • 400 de mii de euro valorează Cristian Ganea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: farulhagi 

viewscnt
Articole similare