You are here:

Debut convingător pentru Neil Lennon la Rapid. Giuleştenii s-au impus clar în primul amical al verii, în faţa unui adversar din Superliga

Debut convingător pentru Neil Lennon la Rapid. Giuleştenii s-au impus clar în primul amical al verii, în faţa unui adversar din Superliga

Rapid

Comentarii

Cu Neil Lennon la debutul său pe banca Rapidului, rapidiştii au reuşit să se impună în primul meci de verificare al verii, 4-1, contra nou-promovatei în SuperLigă Gloria Buzău.

Antrenorul nord-irlandez a trimis în primul unsprezece cinci jucători „under”, în timp ce oaspeţii i-au avut în teren pe foştii jucători ai Rapidului Alexandru Dandea, Dragoş Grigore şi Daniel Benzar.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 24, atunci când Gheorghe l-a faultat pe Sălceanu în careu, iar Cristian Dumitru a transformat cu siguranţă. În minutul 30, Răzvan Onea a suferit o accidentare, fiind înlocuit de Eduard Dănilă.

Victorie la scor pentru Rapid, la primul amical al verii

Până la pauză, Claudiu Petrila a reuşit o „dublă”, în minutele 32 şi 43, după două şuturi din interiorul careului. După pauză, Lennon a schimbat toată echipa, însă a şi menajat o parte dintre jucători. Xian Emmers (70), cu un şut la colţul lung, şi Jayson Papeau (73), după o pasă a lui Hasani, au punctat în partea secundă şi au stabilit rezultatul final, 4-1.

De la Rapid au lipsit Albion Rrahmani, învoit deoarece a evoluat pentru echipa naţională şi nu a avut vacanţă, Luka Gojkovic, învoit şi el, Chris Braun, Funsho Bamgboye şi Cătălin Vulturar, cu mici probleme medicale, Rareş Pop, care va susţine probele de la Bacalaureat în această perioadă şi Jakub Hromada, care va mai lipsi cel puţin o lună.

Duminică, 23 iunie, delegaţia Rapidului va pleca în Slovenia, unde se va pregăti timp de 12 zile în cantonamentul de la Maribor. Aici, Rapid va disputa cinci meciuri de verificare, cu NK Radomlje şi MFK Ruzomberok (ambele pe 25 iunie), cu NK Celje (28 iunie), cu Zaglebie Lubin (1 iulie) şi cu NK Maribor (4 iulie).

Afla mai multe despre: rapidsuperliganeil lennongloria buzauamical 

viewscnt
Articole similare