Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a anunţat golul primei etape de la EURO 2024. Pe ce loc s-a clasat reuşita lui Stanciu din meciul România - Ucraina

UEFA a anunţat golul primei etape de la EURO 2024. Pe ce loc s-a clasat reuşita lui Stanciu din meciul România - Ucraina

Echipa națională

Comentarii

UEFA a prezentat rezultatul votului pentru reuşita primei etape din faza grupelor de la EURO 2024.

România a reuşit să se impună cu scorul de 3-0 împotriva Ucrainei, într-un meci al primei etape din faza grupelor de la EURO 2024. Nicolae Stanciu a fost autorul primului gol înscris de "tricolori" la Campionatul European din Germania. Şutul căpitanului naţionalei din afara careului a intrat în topul reuşitelor primelor meciuri de la EURO 2024. Alături de şutul expediat de fotbalistul român al celor de la Damac au fost grupate, în cadrul unui vot, alte trei reuşite superbe înscrise în prima etapă de la EURO 2024.

Golul etapei de la EURO, înscris de Mert Muldur în partida Turcia - Georgia

Golul lui Mert Muldur din partida Turcia - Georgia, a primit cele mai multe voturi şi a fost desemnat drept reuşita etapei la Campionatul European.

Reuşita lui Arda Guler din aceeaşi partidă a intrat şi ea în acelaşi top, alături de golul lui Nicolo Barella în poarta Albaniei şi şutul lui Nicolae Stanciu, din partida disputată la Munchen, cu Ucraina. Golul lui Stanciu s-a clasat pe a doua poziţie în ierarhia voturilor, în spatele reuşite lui Mert Muldur.

Pentru Nicolae Stanciu şi naţionala României urmează duelul incendiar împotriva Belgiei, partidă care va avea loc la Koln, sâmbătă, de la ora 22:00. 

Afla mai multe despre: echipa nationalanicolae stanciueuro 2024romaniaucraina 

viewscnt
Articole similare