Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Goian a spus marcatorul României din meciul cu Belgia: "Am mare încredere în el". Indicaţie preţioasă pentru Edi Iordănescu

Dorin Goian a spus marcatorul României din meciul cu Belgia: "Am mare încredere în el". Indicaţie preţioasă pentru Edi Iordănescu

Echipa națională

Comentarii

Fostul fundaş al naţionalei României, Dorin Goian (43 de ani), este în Germania, la EURO 2024. El va asista ca suporter la meciul cu Belgia, din Koln, şi a spus că noul atacant titular al tricolorilor va marca sâmbătă seara. De asemenea, Goian i-a dat un sfat selecţionerului Edi Iordănescu.

Dorin Goian ştie cine va marca pentru România cu Belgia: "Să nu odihnim jucători, mergem pe cea mai bună garnitură"

România va evolua, sâmbătă, de la ora 22.00, la Koln, în compania Belgiei, în al doilea meci din grupa E de la EURO 2024

În Koln, fanii români fac o atmosferă specifică unui meci mare, iar Dorin Goian se află printre ei. Cu 60 de meciuri în naţională, fostul fundaş mizează pe faptul că Denis Drăguş va fi marcatorul României cu Belgia. 

De asemenea, fostul fotbalist e de părere că România nu ar trebui să odihnească jucători, de la meci la meci, la turneul final, ci să joace cu cel mai bun "11". 

"Mă bucur să fiu aici. Diseară, meci dificil, poate mult mai dificil decât cel cu Ucraina, că e clar că belgienii nu îşi permit pas greşit, dar la cum am văzut noi că suntem după primul joc cred că avem şanse foarte mari să trecem de grupe. Vedem cu toţii, văd că este o nebunie aici în Koln, atmosfera este senzaţională, iar noi ca suporteri nu putem decât să le ţinem pumnii. 

Să ne apărăm foarte bine, la fel de bine cum am făcut-o cu Ucraina. Am mare încredere în toată echipa. Fundaşii să joace la fel de bine precum cu Ucraina, cu toţii să ne apărăm, că presiunea este pe belgieni, iar noi cu un singur punct ne considerăm calificaţi. 

Atmosfera este foarte frumoasă (n.r. - pe străzile din Koln), foarte mulţi români, toţi cântă de pe la ora 12:00, iar toţi suntem conectaţi, iar la final sper să ne bucurăm. Gata, a trecut cariera mea, acum sunt suporter, am băut şi o bere, intru în atmosfera jocului. 

Şi 0-0 ar fi grozav, dar azi cred că va marca Drăguş. Am mare încredere în el. Multă lume m-a întrebat cum ar trebui să jucăm. Cred că ar trebui să abordăm fiecare meci cu cea mai bună garnitură, că dacă odihnim jucători şi încercăm să jucăm cu cei care au evoluat mai puţin... Dacă oboseala nu e prea mare, aş merge pe cea mai bună garnitură a României şi să scoatem maximum din fiecare joc", a declarat fostul fundaş al naţionalei României, Dorin Goian. 

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final EURO 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! 

În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 22 iunie, de la ora 21:00, va concerta Antonia, iar pe 26 iunie, la ora 21:00, Ruby.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: dorin goiandorin goian romaniaromania belgiaromania belgia euro 2024 

viewscnt
Articole similare