You are here:

S-au căsătorit! Campionii olimpici şi mondiali, nuntă ca-n poveşti în Hawaii, într-un decor de basm | FOTO

S-au căsătorit! Campionii olimpici şi mondiali, nuntă ca-n poveşti în Hawaii, într-un decor de basm | FOTOgalerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

Campionii mondiali la patinaj artistic Evan Bates (35 de ani) şi Madison Chock (32 de ani luna viitoare) s-au căsătorit, romantic, în Hawaii.

Nuntă ca în poveşti în sportul mondial. Campionii olimpicii Madison Chock şi Evan Bates s-au căsătorit în Hawaii, într-un decor de basm

Sportivii americani Madison Chock şi Evan Bates, campioni olimpici pe echipe la patinaj artistic în 2022, s-au căsătorit într-o nuntă romantică la malul mării, în Hawaii.

Cuplul, care a câştigat împreună mai multe medalii olimpice şi titluri de campioni mondiali, a făcut schimb de jurăminte, în cadrul unei ceremonii care a îmbinat tradiţiile hawaiiene cu accente personale.

Cele trei zile de sărbătoare au debutat cu un eveniment de bun venit la hotelul Queen Kapiolani din Waikiki, unde invitaţii s-au bucurat de un spectacol al artistului hawaiian Honoka. Festivităţile au continuat cu brunch şi golf înainte de ceremonia de nuntă.

Madison Chock, 31 de ani (32, luna viitoare), a purtat, la căsătorie cu Evan Bates, 35 de ani, o rochie personalizată Vera Wang, cu detalii din tul şi o fustă voluminoasă. Ceremonia a fost oficiată de mentorul şi antrenorul lor de patinaj, Steffany Hanlen, şi a inclus o interpretare din partea mamei lui Chock, Barbara, care a cântat "Hawaiian Wedding Song" în timpul ceremoniei.

Cuplul a făcut schimb de jurăminte scrise de mână şi a primit o binecuvântare din partea administratorului Institutului Cultural Lanikuhonua, unde s-au căsătorit. Ei au încorporat, de asemenea, mâncăruri locale în celebrare, inclusiv malasadas, şi au avut un tort de şiffon guava ca desert.

După ceremonie, cuplul a dansat primul lor dans în calitate de soţ şi soţie pe o interpretare live a piesei "Moon River" de Kailua Moon.

Cei doi îşi vor petrece luna de miere în Kauai şi au ca obiectiv să participe la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2026 din Italia, precum şi să întemeieze o familie "într-o zi".

Madison şi Evan au devenit un cuplu pe gheaţă în 2011 şi un cuplu în viaţa privată după şase ani. Evan a cerut-o în căsătorie pe Madison în 2022.

Afla mai multe despre: evan batesmadison chockpatinaj artisticjocurile olimpicenunta hawaii 

viewscnt
Articole similare