You are here:

"Am surprins, chiar şi pe voi". Tricolorii şi-au făcut planul pentru meciul cu Belgia la EURO 2024: "Să o numim Generaţia de Suflet"

"Am surprins, chiar şi pe voi". Tricolorii şi-au făcut planul pentru meciul cu Belgia la EURO 2024: "Să o numim Generaţia de Suflet"
Comentarii

Fundaşul central Adrian Rus a declarat, marţi seară, că tricolorii de la Campionatul European pot fi numiţi "Generaţia de Suflet", aşa cum a spus selecţionerul Edward Iordănescu. El a afirmat că euforia după meciul cu Ucraina a fost mare, dar acum jucătorii trebuie să fie echilibraţi în vederea partidei cu Belgia.

Adrian Rus: "Putem să o numim "Generaţia de Suflet'" 

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Golurile României au fost marcate de Stanciu (29), R. Marin (53) şi Drăguş (57).

"Ne bucurăm că am câştigat primul meci. Acesta a fost scopul. A fost incredibil după meci, am visat la aşa ceva. Mă bucur enorm pentru suporteri şi sper ca în continuare să le aducem bucurii. A fost o surpriză câ a câştigat Slovacia cu Belgia, fotbalul este imprevizibil şi sper ca şi noi să facem un meci bun şi să-i învingem pe belgieni. 

Pot spune că va fi greu, şi până acum a fost o presiune, dar până acum am surprins, chiar şi pe voi (n.r. - jurnaliştii). Dacă mi-ar fi spus cineva că batem cu 3-0 Ucraina, aş fi crezut. Sunt mai emotiv, nu vorbesc prea mult, dar când intru pe teren nu am frică de nimic. Euforia a fost mare după meci, dar acum trebuie să fim echilibraţi, conştienţi că am câştigat doar primul meci din grupă şi să tratăm toate meciurile cu seriozitate. 

Când ai 40.000 de suporteri în spate, e greu să ne învingă cineva. După cum intrăm pe teren, la fiecare meci, cu sufletul, cu spiritul de echipă, cu unitate, putem să o numim Generaţia de Suflet. Punem mult suflet la fiecare meci, sper să se vadă şi, după cum a spus şi Mister, Dumnezeu ne răsplăteşte." , a spus Rus.

El a afirmat că selecţionerul Edward Iordănescu le-a transmis să rămână echilibraţi, chiar dacă au obţinut o victorie istorică.

"La imn mi-au dat lacrimile, înainte să ieşim pe teren cum a vorbit mister, ne-a spus că meciul în tribune e deja câştigat. Zidul galben din spatele porţii mi-a dat o energie incredibilă, am făcut multe sprinturi înainte să intru în teren".

În următorul meci al grupei, România va întâlni Belgia, sâmbătă, de la ora 22.00.

Afla mai multe despre: adrian rus romaniaromania euro 2024romania ucraina 

viewscnt
Articole similare