You are here:

"Scântei" în naţională! Tatăl titularului l-a atacat pe selecţioner înainte România - Belgia: "Nu cred că e un antrenor bun. Îl învârte pe toate poziţiile"

"Scântei" în naţională! Tatăl titularului l-a atacat pe selecţioner înainte România - Belgia: "Nu cred că e un antrenor bun. Îl învârte pe toate poziţiile"

EURO

Comentarii

Belgia înfruntă România, sâmbătă, de la ora 22:00 la Koln într-o partidă a etapei a 2-a din faza grupelor de la EURO 2024.

Belgienii vor juca partida cu România cu o sabie deasupra capului. După o înfrângere surprinzătoare împotriva Slovaciei în prima partidă de la EURO 2024, belgienii sunt obligaţi să o învingă pe România pentru a mai spera la o calificare în fazele eliminatorii ale EURO 2024. Totuşi, chiar înainte de posibila partidă crucială pentru naţionala "diavolilor roşii" au apărut scânteile în jurul vestiarului belgian.

Domenico Tedesco l-a titularizat pe Leandro Trossard, fotbalistul belgian al celor de la Arsenal, în dezastrul cu Slovacia. Fără vreo reuşită notabilă şi în nota întregii echipe, Trossard a fost schimbat în minutul 74 al meciului disputat la Frankfurt.

Tatăl fotbalistului de la Arsenal, Peter Trossard, s-a declarat nemulţumit de deciziile luate de selecţionterul Tedesco, în special de poziţia pe care a evoluat fiul său la meciul cu Slovacia.

Acelaşi Peter Trossard consideră faptul că Domenico Tedesco nu este omul potrivit pentru selecţionata Belgiei şi speră ca echipa să arate altfel la partida cu România şi să nu-i subestimeze pe "tricolori".

Tedesco, criticat de unul dintre părinţii unui superstar din lotul belgienilor

"Nu cred că Tedesco este un antrenor bun pentru Belgia, deşi nu are încăpăţânarea lui Roberto Martínez. Leandro a fost criticat, dar a fost mutat dintr-o poziţie în alta. Dacă face asta, nu poţi obţine mare lucru de la el. Nu-i subestima pe acei români, Ucraina nu a fost conectată în primul lor meci. Dar sper să mă înşel, şi sper ca belgienii să câştige şi ca entuziasmul să se aprindă.", a declarat Peter Trossard, conform De Morgen.

Belgia speră să-şi continue seria de turnee finale cu prezenţe în fazele eliminatorii. O înfrângere în partida de la Koln ar duce la o eliminare prematură a "diavolilor roşii", un adevărat dezastru pentru selecţionata lui Domenico Tedesco.

Afla mai multe despre: euro 2024eurobelgiaromaniadomenico tedescoleandro trossard 

viewscnt
Articole similare