You are here:

David Popovici, discurs elegant după dublul triumf de la Belgrad: "Am rivali, inclusiv în Europa". Ce le-a transmis "tricolorilor" de la EURO 2024

David Popovici, discurs elegant după dublul triumf de la Belgrad: "Am rivali, inclusiv în Europa". Ce le-a transmis "tricolorilor" de la EURO 2024

David Popovici

Comentarii

David Popovici a revenit în România după dublul triumf de la Campionatul European de nataţie de la Belgrad.

Câştigătorul medaliilor de aur la probele 100 m liber şi 200 m liber de la Campionatul European de nataţie de la Belgrad, a revenit în ţară după ce a reuşit să cucerească două medalii la competiţia din capitala Serbiei.

David Popovici: "Am rivali pe orice continent, inclusiv în Europa"

"(n.r. despre medaliile obţinute la Belgrad) Mă bucur să le adaug în palmares. Pentru această competiţie nu m-am dus setat să iau neapărat medalii dar mă bucur că am înotat suficient de bine încât să adaug alte două medalii.

M-am concentrat pur şi simplu pe cursele noastre. Am rivali, cred că n-ar fi prea înţelept din partea mea să spun că n-am rivali, sau să consider asta, am rivali pe orice continent, inclusiv în Europa.

Sincer, nu ne-am pregătit specific pentru competiţia asta pentru că a fost încă un pas pentru Jocurile Olimpice, şi tocmai de aceea mi-am întrecut aşteptările. Mi-a oferit mai multă încredere, cred că sunt bun, cred că ar trebui să am mai multă încredere în mine." a declarat David Popovici, la venirea în ţară.

Triumful său de la Europene l-au ajutat pe David, din punct de vedere al încrederii în sine, înainte de participarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Întrebat despre prestaţia echipei naţionale de fotbal a României în primul meci de la EURO, cât şi despre viitoarele partide ale "tricolorilor", David Popovici îşi doreşte ca fotbaliştii lui Edi Iordănescu să aibă parte de performanţe cât mai mari la Europeanul din Germania.

"Mă simt foarte bine acum că am adăugat cele două medalii în palmares, mi-au adus multă încredere. Pregătirea se va modifica în apropierea Jocurilor Olimpice. Legat de aşteptările mele, habar n-am, eu, împreună cu echipa mea nu avem aşteptări, avem obiective.

M-am bucurat pentru ei, n-am apucat să urmăresc meciurile, le doresc mult succes, să ţină capul sus şi urmăresc cu interes. Am avut antrenament astăzi, de dimineaţă, devreme, însă mâine e o zi liberă. Meciul e la 10 seara? O să mă uit, chiar dacă nu ştiu atât de multe despre fotbal, ştiu că nu am mai câştigat un meci la europene de 24 de ani, deci mă bucur pentru performanţa lor. Bravo lor, baftă.", a mai spus Popovici.

Afla mai multe despre: david popovicibelgradjocurile olimpiceromaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare