You are here:

"Ianis Hagi?" Un fan scoţian a venit cu tricoul României la meciul cu Belgia şi a făcut senzaţie la interviu: "Am venit să vă susţinem"

"Ianis Hagi?" Un fan scoţian a venit cu tricoul României la meciul cu Belgia şi a făcut senzaţie la interviu: "Am venit să vă susţinem"

EURO

Comentarii

România va avea parte de sprijin şi din partea unor suporteri străini, la partida cu Belgia de la Koln. Pe lângă cei peste 20.000 de suporteri "tricolori", trei fani scoţieni vor asista la cel mai tare meci al grupei E de la EURO 2024.

Scoţienii nu au avut parte de cel mai bun start la EURO 2024. O înfrângere usturătoare în partida de deschidere împotriva gazdelor, Germania, i-au îndepărtat de o calificare în fazele eliminatorii.

Un egal cu Elveţia în etapa a doua îi menţin în calcule pe scoţieni, care sunt obligaţi să învingă Ungaria în ultima partidă a grupei A. Trei suporteri scoţieni vor asista la partida dintre Belgia şi România, care va avea loc la Koln. Dintre cei trei fani, unul a decis să vină să-l vadă la treaba pe Ianis Hagi, fotbalistul român care aparţine şi în prezent de Glasgow Rangers, o echipă de tradiţie a campionatului scoţian.

Scoţienii au venit să-l vadă la lucru pe Ianis Hagi, la EURO 2024

"Astăzi România, mâine Scoţia. Am venit să vă susţinem, îl cunoaştem pe Hagi, dar şi pe Popescu. Şi Petrescu, fundaşul dreapta de la Chelsea. Da, sunt fan Rangers, de-asta am tricou cu numele lui Hagi pe spate!", au declarat, colectiv, cei trei suporteri scoţieni.

Ianis Hagi a petrecut ultimul sezon la Deportivo Alaves, în La Liga, formaţie care a reuşit să evite fără emoţii retrogradarea în liga secundă. Hagi nu a reuşit să se impună în Spania, acolo unde a prins foarte puţine minute. Rămâne de văzut ce vor decide scoţienii în legătură cu viitorul internaţionalului român, în această vară. Ianis Hagi a fost transferat de Rangers de la Genk în 2020, pentru 3.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: euro 2024romaniabelgiaianis hagiscotia 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul