Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone ştie ce trebuie să facă naţionala României pentru a obţine un rezultat pozitiv cu Belgia: "Trebuie să păstrăm aceeaşi atitudine"

Ioan Andone ştie ce trebuie să facă naţionala României pentru a obţine un rezultat pozitiv cu Belgia: "Trebuie să păstrăm aceeaşi atitudine"

Echipa națională

Comentarii

România înfruntă Belgia într-un meci din cadrul etapei a doua a fazei grupelor de la EURO 2024. "Tricolorii" au şansa să obţină o calificare istorică, cu o victorie în faţa belgienilor.

Belgia - România se anunţă un meci crucial în economia grupei E. Belgienii îşi joacă ultima şansă pentru calificare în faţa României, în timp ce România speră la puncte în faţa favoritei, pe hârtie, din grupa E.

Ioan Andone ştie ce ar trebui să facă "tricolori" pentru a putea obţine un rezultat pozitiv la partida de la Koln. Fostul internaţional este de părere că România trebuie să spere la cele trei puncte şi să obţină cel puţin un rezultat de egalitate, un punct care ar conta enorm în încercarea "tricolorilor" de a avansa în competiţie.

Ioan Andone: Eu zic că luăm trei puncte, trebuie să credem că luăm trei şi să luăm unul"

"(n.r. puncte) Eu zic că luăm trei, trebuie să credem că luăm trei şi să luăm unul, până la urmă să ne calificăm. Să jucam la fel cum am jucat în primul meci, să putem păstra aceeaşi atitudine. E altceva, ăla a fost meciul de debut, Belgia are 0 puncte, era altfel dacă aveau trei puncte şi altfel vor fi condiţiile de astăzi, dar trebuie să avem încredere.", a spus Ioan Andone, înainte de Belgia - România.

Întrebat dacă România va reuşi să înscrie în poarta Belgiei, Ioan Andone este convinsă că acest lucru se va întâmpla, iar unul dintre marcatori, sau chiar unicul marcator, va fi Denis Drăguş, fotbalistul care este extrem de aproape de un transfer important în campionatul Turciei. "Eu zic că sigur, Drăguş.", a mai spus Ioan Andone.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024romaniabelgia 

viewscnt
Articole similare