You are here:

Nicolae Stanciu şi Radu Drăguşin, cu ochii pe partida cu Slovacia după eşecul în faţa Belgiei: "Sperăm să rezolvăm calificarea. Vom demonstra că merităm"

Nicolae Stanciu şi Radu Drăguşin, cu ochii pe partida cu Slovacia după eşecul în faţa Belgiei: "Sperăm să rezolvăm calificarea. Vom demonstra că merităm"

Echipa națională

Comentarii

România a suferit primul eşec de la EURO 2024, împotriva Belgiei, cu scorul de 2-0.

"Tricolorii" nu au reuşit să scoată un rezultat pozitiv în partida cu Belgia, al doilea meci al grupei de la EURO 2024. "Tricolorii" îşi joacă calificarea la Frankfurt, pe data de 26 iunie, împotriva Slovaciei.

Cu suporterii în spate şi cu un sprijin uriaş din partea românilor veniţi din toată lumea pentru a susţine naţionala în Germania, Radu Drăguşin şi Nicolae Stanciu sunt convinşi că pot obţine un rezultat pozitiv împotriva Slovaciei şi se pot califica în faza optimilor de finală.

Radu Drăguşin: "Avem un obiectiv, este în continuare foarte realizabil"

"Am avut ocazii, am muncit în a doua parte, până la urma n-am dat gol şi asta a contat. E foarte greu să începi un meci aşa, cu Israel am început aşa şi am revenit 2-1, astăzi ne-a lipsit ceva dar încă am mare încredere în colegii mei. nu cred că ne va demoraliza acest rezultat, vom juca ultimul meci pentru totul sau nimic.

Nu ştiu, cred că astăzi diferenţa s-a făcut în ultima treime, o să mergem cu Slovacia şi vom demonstra că merităm să ne calificăm. Nu cred că o să ne demoralizăm deloc, avem un obiectiv, acest obiectiv este în continuare foarte realizabil. Cu siguranţă, dacă dădeam măcar un gol, la 1-1 vorbeam despre alt meci, aveau nevoie de victorie şi poate îi prindeam pe contraatac, suntem pe primul loc şi avem cele mai mari şanse să ne calificăm.", a declarat Radu Drăguşin, la PRO TV.

Căpitanul naţionalei, Nicolae Stanciu, a anticipat că abordarea pe care au ales-o "tricolorii" împotriva Belgiei este cea pe care şi-au imaginat-o înaintea meciului de la Koln. Totuşi, momentul definitoriu pentru partida a avut loc în minutul 2, la golul lui Tielemans, reuşită care a reuşit să scadă nivelul de încredere al fotbaliştilor lui Edward Iordănescu.

"Am avut şansele noastre, nu au intrat astăzi, au intrat toate cu Ucraina, ştiam că trebuie să suferim împotriva unei echipe ca Belgia, într-adevăr, astăzi am şi suferit, puteam să închidem calificarea din această seară, asta ne-am dorit. Am jucat împotriva unui adversar puternic, dacă reuşeam să egalăm la 1-1 poate alta era soarta meciului, dar sunt mândru de toţi colegii pentru cum am luptat astăzi timp de 90 de minute.

Aşteptăm meciul cu Slovacia şi sperăm să rezolvăm calificarea acolo. Am încercat să forţăm şi în prima repriză dar a venit golul chiar în minutul doi iar asta ne-a dat peste cap, nu e uşor să revii, cum v-am zis aşteptăm meciul cu Slovacia şi sperăm ca după meci să sărbătorim calificarea.", a declarat Nicolae Stanciu.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024romaniabelgia 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul