You are here:

Selecţionerul de la naţională a fost taxat de suporteri pentru "primul 11" din Belgia - România: "Foarte ruşinos"

Selecţionerul de la naţională a fost taxat de suporteri pentru "primul 11" din Belgia - România: "Foarte ruşinos"

EURO

Comentarii

Formula de start a Belgiei pentru partida cu România a suferit patru modificări faţă de "primul 11" utilizat la partida cu Slovacia.

Selecţionerul Belgiei, Domenico Tedesco, a modificat drastic "primul 11" utilizat la partida cu România, a doua de la EURO 2024, faţă de echipa cu care a început partida cu Slovacia, încheiată cu un rezultat dezastruos pentru "dracii roşii".

Belgia şi-a început campania de la EURO 2024 aşa cum nu se putea mai rău. O înfrângere cu una dintre cele mai slab cotate formaţii de la acest turneu final, Slovacia, a pus o presiune uriaşă asupra naţionalei "dracilor roşii".

Tedesco a fost aspru criticat de către suporterii naţionalei Belgiei pentru schimbările drastice luate la nivelul formulei de start. De asemenea, netitularizarea unor staruri precum Charles De Ketelaere, Lois Openda şi Johan Bakayoko i-au forţat pe suporterii belgieni să-şi pună semne de întrebare în ceea ce priveşte locul lui Domenico Tedesco pe banca selecţionatei belgiene.

Tedesco, criticat de suporterii belgieni 

"Foarte ruşinos", "Să îl joci pe Lukebakio în locul lui Openda, este scandalos" "Echipa noastră chiar depinde de un flanc drept format din Castagne şi Lukebakio..." sunt printre comentariile primite de Tedesco pentru formula sa de start pentru partida împotriva României.

În cazul unui eşec împotriva Belgiei, România păstrează şanse reale la calificare pentru optimile de finală de la EURO 2024. În contextul Belgiei, un eşec în faţa "tricolorilor" ar reprezenta o eliminare prematură pentru selecţionata lui Tedesco, fostul antrenor de la RB Leipzig.

Afla mai multe despre: euroeuro 2024romaniabelgiadomenico tedesco 

viewscnt
Articole similare