You are here:

"Nu, nu e corect scorul". Basarab Panduru a tranşat Belgia - România 2-0, la EURO 2024: "Cum ajungem cu Slovacia? Deja parcă suntem sub"

"Nu, nu e corect scorul". Basarab Panduru a tranşat Belgia - România 2-0, la EURO 2024: "Cum ajungem cu Slovacia? Deja parcă suntem sub"

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru şi Emil Grădinescu au oferit primele concluzii, după ce România a pierdut primul meci la EURO 2024, scor 2-0 cu Belgia.

Primele reacţii după Belgia - România 2-0, la EURO 2024

România a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor, cu Slovacia, miercuri, de la 19:00. 

După cele 90 de minute, Basarab Panduru a tras concluziile şi a spus că în acest meci tricolorii n-au mai putut controla situaţia, spre deosebire de victoria încântătoare cu Ucraina, scor 3-0. 

"Nu, nu e corect scorul (n.r. - Belgia - România 2-0). Eu cred că au avut multe ocazii, e bine că am scăpat doar cu 2-0, putea fi mai mult. Noi am avut prima ocazie prin Man, când a tras cu dreptul. Ei au avut multe ocazii şi nu cred că e corect scorul. În meciul din seara asta mi s-a părut că nu a depins de noi absolut deloc, niciodată nu depindea de noi, nu conta ce facem noi. Aveam impresia că ne pot da gol când vor, deşi belgienii au avut o linie defensivă slăbuţă. 

E clar că au jucători buni de la mijloc în sus, au controlat jocul, au fost mai buni decât noi şi cred că nu prea avem ce să învăţăm în seara asta, că nu cred că putem învăţa ceva dintr-un joc dominat de ei şi din care au făcut ce au vrut. Aveam încredere la un moment dat că dăm gol. Cum ajungem la meciul ăla cu Slovacia? Deja parcă suntem sub ce am fost la primul meci. 

Niţă a fost bun, da. Toţi mi s-au părut sub primul meci, toţi. Poate singurul... La Burcă ai văzut unele greşeli şi Drăguşin nefiind implicat poate... Ăştia sunt jucători mari de tot, pot scăpa pe lângă tine şi nu mi se pare că e o problemă că scapă de tine. Drăguşin şi Niţă, da. 

Rezultatul nu e rău şi în contextul la ce s-a întâmplat în seara asta. Dacă marca Man şi se făcea 1-1 era corect? Nu trebuie să picăm în extrema cealaltă, că asta este. Ne supărăm că ne bate Belgia? Prea trecem de la una la alta", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport. 

Emil Grădinescu: "Dezamăgiri? Într-o oarecare măsură, Dennis Man"

Comentatorul Emil Grădinescu a spus, în schimb, că România nu putea spera la o minune cu Belgia şi l-a plasat pe Dennis Man pe lista dezamăgirilor. 

"Da, e corect scorul. Ocaziile lor au venit din şuturi din unghi, a mai fost şutul lui De Bryune destul de bun. N-au fost ocazii indredibile să te întrebi cum de au ratat. E clar că au o clasă superioară, mult peste noi. Ambele goluri au fost după nişte greşeli ridicole ale apărării noastre. La primul, Bancu vrea să paseze, Mihăilă se ascunde... Repet, Mihăilă trebuia să stea, ca să o primească. Golul doi... Băi, nu se poate, că îl vezi la Divizia B la noi, pasează portarul, dă pe lângă Burcă. 

Dezamăgiri? Într-o oarecare măsură, Dennis Man, nu pentru acea ratare, ci că mi s-a părut apatic, mi s-a părut ca un bugetar, muncesc de la 8 la 16, mai departe nu. În timp ce Drăguş se lupta cu ei pe teren", a spus Emil Grădinescu. 

România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

 

Afla mai multe despre: basarab pandururomania belgia euro 2024emil gradinescuromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare