You are here:

VIDEO | Cum au reacţionat suporterii români la finalul meciului cu Belgia, prima înfrângere a "tricolorilor" la EURO 2024

VIDEO | Cum au reacţionat suporterii români la finalul meciului cu Belgia, prima înfrângere a "tricolorilor" la EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

România a pierdut primul meci la EURO 2024, cu scorul de 2-0, împotriva Belgiei, la Koln.

Belgia a reuşit să se impună în faţa României, în al doilea duel de la EURO 2024. Belgienii s-au salvat de la eliminarea de la EURO 2024 cu victoria de la Koln. De Bruyne şi Tielemans au fost marcatorii selecţionatei lui Domenico Tedesco. Suporterii români prezenţi pe RheinEnergieStadion au aplaudat selecţionata lui Edward Iordănescu la finalul partidei, în ciuda scorului dezamăgitor de pe tabelă.

"Tricolorii" şi-au jucat şansele şi au avut propriile ocazii împotriva "dracilor roşii", formaţie care şi-a respectat statutul de favorită a grupei E la partida de la Koln. Suporterii români au fost alături de fotbaliştii naţionalei şi la capătul partidei pierdute de "tricolori" împotriva Belgiei, în aceeaşi manieră ca la finalul partidei cu Ucraina. 

VIDEO | Suporterii români, alături de fotbaliştii naţionalei la finalul partidei cu Belgia

România va mai disputa un meci în faza grupelor de la EURO 2024. Slovacia este adversara României miercuri, pe data de 26 iunie, de la ora 19:00, la Frankfurt. O victorie sau un rezultat de egalitate i-ar permite României să-şi continue parcursul la Europeanul din Germania, fie că va progresa în fazele eliminatorii de pe prima poziţie, a doua, sau chiar a treia poziţie a grupei E. 

Afla mai multe despre: romania belgia euro 2024romania euro 2024fani romani belgia 2024 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul