You are here:

"Nu s-a mai întâmplat până acum". Presa din Belgia, uimită de ce s-a petrecut cu România la EURO 2024. Recordul "dracilor roşii"

"Nu s-a mai întâmplat până acum". Presa din Belgia, uimită de ce s-a petrecut cu România la EURO 2024. Recordul "dracilor roşii"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala Belgiei a stabilit un record în meciul cu România, de la EURO 2024. În a doua fază a grupei E, "dracii roşii" au marcat după doar 1 minut şi 13 secunde, iar presa belgiană a dat verdictul.

Recordul stabilit în Belgia - România! Jurnaliştii străini, miraţi de cele întâmplate: "Niciodată"

România şi Belgia s-au întâlnit sâmbătă, de la 22:00, în grupa E de la EURO 2024, pe RheinEnergieStadion din Koln. Tricolorii lui Edi Iordănescu au venit pe val după 3-0 cu Ucraina, în timp ce vedetele lui Tedesco au fost sub presiune, după 0-1 cu Slovacia. 

Fără punct în grupă, Belgia a început fulgerător la Koln. România a fost surprinsă încă din primele zeci de secunde ale meciului, iar scorul a fost deschis rapid de Tielemans. 

Mijlocaşul central a fost servit în marginea careului de Lukaku, iar Tielemans a tras imparabil la colţul lung pentru 1-0 şi un început de coşmar pentru români. 

La scurt timp, presa din Belgia a dat verdictul. Este cel mai rapid gol reuşit de naţionala Belgiei la un turneu final, iar premiera a venit chiar în faţa României. 

"Belgia nu a marcat niciodată mai repede de atât la un turneu major. 

A fost un început fantastic pentru "dracii roşii". După nici măcar un minut şi jumătate eram în avantaj. Lukaku a făcut paravan, a pasat şi Tielemans a tras din preajma careului. 

Golul lui Tielemans, după doar 1 minut şi 13 secunde, a doborât recordul lui Thomas Meunier, care a marcat în minutul 3 la Cupa Mondială, iar Romelu Lukaku în minutul 9, la EURO", a scris Voetbalnews.be. 

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final EURO 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! 

În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 22 iunie, de la ora 21:00, va concerta Antonia, iar pe 26 iunie, la ora 21:00, Ruby.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: romania euro 2024belgia romania euro 2024record belgia romaniaechipa nationala euro 2024 

viewscnt
Articole similare