Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va semna”. A fost magnific cu Belgia şi va avea o nouă echipă. Când se va realiza mutarea ”tricolorului”

”Va semna”. A fost magnific cu Belgia şi va avea o nouă echipă. Când se va realiza mutarea ”tricolorului”

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul român Florin Niţă (36 de ani) ar putea avea o nouă echipă de club în cel mai scurt timp posibil, mai ales în urma prestaţiilor făcute la EURO 2024.

Florin Niţă ar putea semna cu o echipă din Arabia Saudită. Anunţul lui Marius Şumudică

România a pierdut contra Belgiei, scor 0-2, în etapa a doua din grupa E de la EURO 2024. Golurile au fost marcate de Tielemans (2) şi De Bruyne (80).

Dar scorul putea fi mult mai mare în favoarea belgienilor. Totuşi, cel care a reuşit să evite un eşec mai drastic a fost Florin Niţă.

Portarul României a avut multe intervenţii foarte bune, a scos multe mingi dificile trimise de jucătorii lui Domenico Tedesco. Mai ales că De Bruyne, Lukaku şi Doku au fost în formă.

Iar după această prestaţie de excepţie contra Belgiei şi victoria fără gol primit contra Ucrainei, a intrat deja în atenţia mai multor echipe de club care ar dori să-l semneze.

În momentul de faţă, Niţă este liber de contract după ce şi-a încheiat conturile cu Gaziantep. Acolo a fost antrenat şi de Marius Şumudică, iar tehnicianul român a anunţat că portarul român va avea în curând o nouă echipă de club.

”Niţă şi-a terminat contractul, deja are patru oferte din Arabia Saudită. Cred că săptămâna asta semnează în Arabia Saudită, doi ani de contract în prima ligă din informaţiile mele”, a declarat Şumudică, potrivit Fanatik.

Florin Niţă a fost văzut de italienii de la Gazzetta dello Sport drept cel mai bun jucător român cu Belgia. Acesta a adunat 22 de selecţii la naţionala României.

Mesajul emoţionant trimis de Niţă lui Şumudică

”Bună seara, tată! Voiam să vă spun că sunt recunoscător pentru ajutorul dumnevoastră. Voiam să vă mulţumesc pentru încrederea şi bunătatea pe care mi-aţi oferit-o! Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al dumnevoastră, am reuşit să ating un vis pe care îl aveam din copilărie.

Vă doresc sănătate şi cât mai multe echipe să le antrenaţi. Vă respect şi vă iubesc! Doamne ajută!”, i-a scris Florin Niţă lui Marius Şumudică, după România – Ucraina, scor 3-0.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2024florin nitamarius sumudica 

viewscnt
Articole similare