You are here:

Transfer rezolvat. Golgheterul Superligii pleacă din România şi semnează: ”Cluburile s-au înţeles”. Salariu fabulos

Transfer rezolvat. Golgheterul Superligii pleacă din România şi semnează: ”Cluburile s-au înţeles”. Salariu fabulos

Superliga

Comentarii

CFR Cluj va rămâne fără principalul ei om de gol. Golgheterul Philip Otele (25 de ani) se va transfera contra unei sume importante ce va intra în conturile formaţiei din Gruia.

CFR Cluj îşi ia adio de la golgheter. Salariu astronomic de la o echipă din zona Golfului

Philip Otele va pleca de la CFR Cluj. Formaţia ardeleană a acceptat o ofertă în valoare de 4,5 milioane de euro în schimbul golgheterului clujenilor din sezonul precedent.

Autor a 18 goluri în campionat, la egalitate cu Coman, Otele părăseşte Gruia după doar un sezon, dar va încasa un salariu de 1,5 milioane de euro pe an de la viitoarea echipă, Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite.

”Cluburile s-au înţeles, dar nu pot da detalii despre sume şi negocieri. Mai sunt mici lucruri de pus la punct”, a declarat Andrei Balmoş, impresarul lui Otele, conform Fanatik.

Cotat la 2,5 milioane de euro de specialiştii de la Transfermarkt.com, Philip Otele a jucat 45 de meciuri la CFR şi a contribuit cu 18 goluri şi opt pase decisive. El fusese adus la Cluj în urmă cu un an, liber de contract, după o stagiune în care a evoluat la UTA Arad.

Afla mai multe despre: philip otelecfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare