Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, ”decarul” României la EURO 2024, rezervă în primele două meciuri. ”Sunt jucători care explodează mai târziu” | EXCLUSIV

Ianis Hagi, ”decarul” României la EURO 2024, rezervă în primele două meciuri. ”Sunt jucători care explodează mai târziu” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) face parte din lotul naţionalei României la Campionatul European din Germania, dar nu a ieşit foarte mult în evidenţă la această competiţie. Mijlocaşul român vine după un sezon extrem de complicat în Spania, la Alaves.

Un nou punct de vedere despre Ianis Hagi, 10-le României la EURO 2024. ”Nu are nimic deosebit”

Ianis Hagi face parte din cei 26 de jucători convocaţi de selecţionerul Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

Purtător al tricoului cu numărul 10, cel făcut celebru de tatăl său, Gică Hagi, jucătorul de 25 de ani nu a fost titular nici cu Ucraina, nici cu Belgia.

A jucat în ambele partide, dar de fiecare dată ca rezervă. În victoria cu Ucraina (3-0), a evoluat 28 de minute, iar în eşecul cu Belgia (0-2), 22 de minute. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu el la duelul cu Slovacia, ”decisiv” pentru calificare.

Situaţia de la EURO 2024 a ”decarului” naţionalei României a fost discutată şi în studioul Orange Sport, unde comentatorul sportiv Dragoş Borchină a venit cu o ipoteză nouă cu privire la cariera sportivă a lui Ianis Hagi.

”De aceea nici nu joacă mai mult, pentru că nu are nimic deosebit. Nu ştiu, e un jucător cu efect întârziat? Nu pot să-mi dau seama. Sunt jucători care explodează mai târziu. Măcar de-ar fi aşa.

Sunt jucători care explodează la 28-30 de ani de nu-ţi vine să crezi. Se întâmplă rar. A schimbat destule echipe. A jucat şi în Scoţia, a fost şi în Italia (n.r. la Fiorentina)”, a declarat Borchină, la Orange Sport.

Cotat la două milioane de euro, Ianis Hagi a crescut la academia tatălui său, iar la nivel de seniori a trecut pe la Fiorentina, Genk, Rangers şi Alaves. A adunat 36 de meciuri şi cinci goluri în tricoul naţionalei României.

Reacţia lui Ianis Hagi, după eşecul României cu Belgia

”Mă aşteptam să fie dificil pentru că suntem la CE şi din păcate n-avem experienţa unui Campionat European la nivel de seniori faţă de Belgia, Portugalia, Germania, etc. Mă aşteptam să fie greu.

Am avut sentimentul ca puteam mai mult, suntem în cârţi, vrem să trecem de grupe, câştigăm ultimul meci şi ne îndeplinim obiectivul, vrem să câştigăm, responsabilitate, cred ca acesta este cuvântul potrivit, fie că vorbim de CE sau de un meci amical.

Trebuie să analizăm, să ne vedem şi defectele, trebuie să analizăm şi defectele lor, cine o să greşească mai puţin probabil o să castige meciul.

Incredibil, suporterii sunt de nota 10, niciodată nu va fi meci la acest EURO la care vom pierde în tribune”, afirma Ianis Hagi, după meciul cu Belgia.

Afla mai multe despre: ianis hagiorange sportechipa nationalaromaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare