Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la FCSB, pregătiţi pentru cantonamentul din Olanda. Fotbaliştii campioanei au vorbit despre importanţa pregătirii

Jucătorii de la FCSB, pregătiţi pentru cantonamentul din Olanda. Fotbaliştii campioanei au vorbit despre importanţa pregătirii

FCSB

Comentarii

Jucătorii campioanei României, FCSB, sunt pregătiţi de cantonamentul pe care îl va efectua în Ţările de Jos, în următoarele două săptămâni.

Două săptămâni se va pregăti FCSB în Olanda. Va juca şi un amical cu Almere, locul 13 în sezonul trecut din Eredivisie. Pe lângă jucătorii convocaţi la naţională, Charalambous nu se va baza pe Tavi Popescu şi Pantea accidentaţi.  Ngezana şi nou-venitul Kiki au primit câteva zile libere în plus, iar Lixandru a fost şi el învoit din motive personale. Veteranul Chiricheş abia aştepta să se termine vacanţa. 

Antrenamentele dificile, o obişnuinţă la FCSB

"Cumva scap de presiunea asta de a sta acasă cu copiii, de a sta după ei. Cumva e puţin relax din punctul ăsta de vedere, dar am început să mă bucur de cantonamente.", a declarat Vlad Chiricheş.

"Antrenamente de genul nu ar trebui să ne sperie, sunt bune. Aţi văzut şi sezonul trecut, chiar în cantonamentul din Olanda, au fost antrenamente foarte bune, chiar dacă erau grele şi ne mai plângeam noi, se simte în timpul sezonului.", a spus David Miculescu.

Dawa a avut coşmaruri când a ajuns prima dată pe mâna preparatorului fizic Thomas Neubert. 

"M-a omorât la prima întâlnire! M-a omorat pe teren, dar a fost bine! E un băiat bun, nu e un antrenor care pune accent pe partea fizică.", a spus Joyskim Dawa.

Afla mai multe despre: fcsbjoyskim dawadavid miculescuvlad chirichessuperliga 

viewscnt
Articole similare