Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu l-au uitat pe "Il Luce"! Fotbalistul din naţionala Ucrainei care i-a transmis un mesaj superb lui Mircea Lucescu

Nu l-au uitat pe "Il Luce"! Fotbalistul din naţionala Ucrainei care i-a transmis un mesaj superb lui Mircea Lucescu

EURO

Comentarii

Mircea Lucescu, fostul antrenor al unor echipe importante ale fotbalului ucraineean, Şahtior Doneţk şi Dinamo Kiev, a fost menţionat de un fotbalist important al naţionalei Ucrainei înainte de duelul cu naţionala României.

România înfruntă Ucraina în debutul ambelor echipe la EURO 2024. Partida de la Munchen se anunţă una cu adevărat crucială pentru ambele formaţii, care speră să-şi înceapă parcursul din faza grupelor cu un rezultat pozitiv. În aceeaşi etapă a grupei E, Belgia înfruntă Slovacia, un alt meci important pentru economia grupei E de la EURO 2024.

Iliya Zabarnyi, fostul jucător al celor de la Dinamo Kiev, promovat la prima echipă chiar de "Il Luce" a vorbit despre contribuţia lui Mircea Lucescu spre ascensiunea sa ca fotbalist. Zabarnyi a ajuns la Bournemouth, formaţie din Premier League, în ianuarie 2023. Internaţionalul ucraineean i-a mulţumit fostului său antrenor pe care îl consideră drept un factor important pentru începutul său de carieră.

Mircea Lucescu, lăudat de un fost jucător, prezent în lotul Ucrainei de la EURO 2024

"El a fost primul meu antrenor şi aş vrea să îi mulţumesc. M-a ajutat mult în cariera mea. Apreciez ce a făcut el, pentru lucrurile pe care mi le-a dat el.", a declarat Illya Zabarnyi la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România.

Recent, Mircea Lucescu l-a remarcat pe fundaşul celor de la Bournemouth drept cel mai important jucător al naţionalei sale.

"Cel mai important jucător al naţionalei Ucrainei este Ilya Zabarnyi, pentru că tot jocul începe din aecpărare. Zabarnyi are o înţelegere excelentă a fotbalului, simte când trebuie să accelereze, este un jucător grozav", a declarat Mircea Lucescu, în presa din Ucraina.

Afla mai multe despre: illya zabarnyimircea lucescuromaniaucrainaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare