Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tricolorul" care şi-a rezolvat transferul de top înainte de EURO 2024. Impresarul a recunoscut: "Suntem înţeleşi"

"Tricolorul" care şi-a rezolvat transferul de top înainte de EURO 2024. Impresarul a recunoscut: "Suntem înţeleşi"

Echipa națională

Comentarii

Denis Drăguş, fotbalistul celor de la Standard Liege, împrumutat la Gaziantep pentru sezonul recent încheiat, este foarte aproape de a-şi schimba echipa, în această vară.

Fostul atacant al Viitorului Constanţa s-a aflat în discuţii, alături de impresarul său, Florin Manea, cu Trabzonspor, una dintre echipele de top ale campionatului Turciei. Impresarul internaţionalului român a dezvăluit că negocierile cu Trabzonspor sunt spre final, în condiţiile în care s-au înţeles deja cu reprezentaţii clubului care a încheiat sezonul din Turcia pe locul trei.

Întrebat despre jucătorii cu cele mai mari şanse să-şi crească cota de piaţă în urma prestaţiilor de la EURO 2024, Manea l-a evidenţiat pe Denis Drăguş.

Florin Manea: "Am mare încredere în Denis"

"Toţi au şanse să le crească cota. Uite, şi Drăguş, nu cred că mai este o problemă. Ştie toată lumea că suntem înţeleşi cu Trabzon, va evolua acolo. Am mare încredere în Denis, am discutat cu el despre ocaziile pe care le-a avut, sper de data asta să le transforme în gol. Am încredere în toţi, în Nicuşor Stanciu.

Îmi face aşa inima un pic, că sunt crescuţi de mine, şi Nicuşor, şi Radu, am o mulţumire că aceşti tineri cu care eu am lucrat au ajuns să ne reprezinte şi ne-au adus aici", a declarat Florin Manea, la aeroport, în drum spre Germania.

  • 4.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 24 de ani, cu 14 goluri înscrise în campionatul Turciei, în sezonul trecut.

Drăguş face parte din lotul de 26 de jucători ales de selecţionerul Edi Iordănescu pentru EURO 2024 şi are şanse mari să prindă minute care se pot dovedi definitorii pentru cariera sa, la turneul final de Campionat European din Germania.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024denis dragusflorin maneatrabzonsporgaziantep 

viewscnt
Articole similare