Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ratat EURO 2024, dar a primit o veste excelentă de la club: "Este genul de jucător pe care ni-l dorim”

A ratat EURO 2024, dar a primit o veste excelentă de la club: "Este genul de jucător pe care ni-l dorim”

EURO

Comentarii

Aleksandar Pavlovic (20 ani) a ratat Campionatul European din Germania, dar a primit o veste foarte bună din partea echipei sale de club, Bayern Munchen.

Lipseşte de la EURO 2024, dar şi-a prelungit contractul cu echipa de club

Bayern Munchen a prelungit cu două sezoane, până în vara anului 2029, contractul tânărului său mijlocaş Aleksandar Pavlovic, a anunţat clubul din Munchen, pe site-ul oficial.

Bayern a prelungit cu două sezoane, până în vara anului 2029, contractul tânărului său mijlocaş Aleksandar Pavlovic. "Aleks trebuie să devină una dintre feţele echipei noastre în viitor", a explicat directorul sportiv al Bayern, Max Eberl, citat într-un comunicat al clubului.

"Este genul de jucător pe care ni-l dorim - şi genul de jucător pe care şi-l doresc fanii lui Bayern: un jucător originar din Munchen, care şi-a croit drum de mic la Bayern la profesionişti", a adăugat Eberl, descriindu-l pe Pavlovic ca pe un "model de urmat".

După ce a început să joace fotbal la Furstenfeldbruck (la periferia vestică a oraşului München), Pavlovic a ajuns la Bayern în 2011, la vârsta de şapte ani, devenind profesionist la finalul anului trecut.

A fost una dintre revelaţiile sezonului din Bundesliga şi a fost selecţionat de Julian Nagelsmann pentru a juca la EURO 2024 pe teren propriu. Cu toate acestea, a fost nevoit să se retragă din cauza unei infecţii la amigdale.

Germania a debutat cu dreptul la turneul final, câştigând cu 5-1 în faţa Scoţiei.

Afla mai multe despre: aleksandar pavlovicgermaniabundesligaeuro 2024bayern munchen 

viewscnt
Articole similare