Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, mentalitate de campioană. Revelaţia roş-albaştrilor: ”Jucătorii plâng dacă pierd într-un antrenament”

FCSB, mentalitate de campioană. Revelaţia roş-albaştrilor: ”Jucătorii plâng dacă pierd într-un antrenament”

FCSB

Comentarii

Internaţionalul sud-african Siyabonga Ngezana (26 de ani) a oferit detalii din culise despre ce a găsit la FCSB atunci când s-a transferat în campionatul României.

Mentalitatea de campioni a celor de la FCSB. Dezvăluirea lui Ngezana: ”Este nebună”

Siyabonga Ngezana a fost unul dintre cele mai inspirate transferuri realizate în Superliga României anul trecut.

Deşi acomodarea în România şi la FCSB a fost destul de complicată, fundaşul central sud-african a reuşit să depăşească aşteptările şi să se impună ca titular la echipa care a luat titlul în campionatul românesc.

Ngezana a vorbit despre mentalitatea pe care a găsit-o la jucătorii roş-albaştrilor, atunci când a sosit la Bucureşti. Jucătorul mai are contract cu FCSB până în 2027.

”Mentalitatea jucătorilor de la FCSB este nebună, jucătorii plâng dacă pierd într-un antrenament. Personal, nu mai văzusem asta până acum la Kaizer Chiefs şi atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi iau jocul în serios.

Nu pot spune prea multe (n.r. despre viitorul său), deoarece sunt mulţumit la această echipă şi sunt încă sub contract. Sentimentul de a câştiga un titlu este grozav”, a declarat Ngezana, potrivit SNL24.

Gigi Becali plătea 600.000 de euro pe Siyabonga Ngezana pentru a-l aduce de la Kaizer Chiefs. Cotat la 1,6 milioane de euro, a jucat 31 de meciuri la FCSB şi a livrat un gol şi o pasă decisivă. A adunat două selecţii la naţionala Africii de Sud, ambele în această lună.

Afla mai multe despre: fcsbsiyabonga ngezanasuperliga 

viewscnt
Articole similare