You are here:

Marius Şumudică a numit "tricolorul" pe care nu vrea să-l vadă în primul "11" la meciul cu Slovacia: "Are probleme"

Marius Şumudică a numit "tricolorul" pe care nu vrea să-l vadă în primul "11" la meciul cu Slovacia: "Are probleme"

Echipa națională

Comentarii

România înfruntă Slovacia în ultima etapă a fazei grupelor de la EURO 2024. "Tricolorii" au nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate pentru a se scuti de emoţii în ceea ce priveşte o calificare în faza optimilor de finală.

"Tricolorii" au reuşit să acumuleze trei puncte din primele două partide de la Campionatul European, iar un rezultat pozitiv împotriva Slovaciei, la Frankfurt, i-ar permite selecţionatei lui Edward Iordănescu să se califice în faza optimilor de finală.

Marius Şumudică a analizat prestaţiile unui "tricolor" care a bifat toate minutele de la acest turneu final, până la ultima etapă din faza grupelor. Este vorba de fotbalistul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu.

Fostul antrenor de la Gaziantep a remarcat jocul bun făcut de Bancu la Munchen, în victoria cu scorul de 3-0 împotriva Ucrainei, însă este nesigur după partida nereuşită de la Koln, în faţa Belgiei. Şumudică este de părere că Bancu are anumite probleme pe plan defensiv, iar fără o dublare a fundaşilor centrali în acea zonă, defensiva "tricoloră" ar avea mari probleme.

Marius Şumudică: "Bancu nu poate să joace niciodată fundaş stânga"

"Bancu pentru mine a fost o surpriză enormă la meciul cu Ucraina, din punct de vedere defensiv. Dar Bancu nu poate să joace niciodată fundaş stânga în 4. Pentru că el are probleme din punct de vedere defensiv. Orice se joacă în spatele lui, dacă nu este dublat de fundaşii centrali este o mare problemă.", a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

Nicuşor Bancu a încasat un cartonaş galben la partida cu Belgia. În cazul în care va încasa un nou avertisment la partida cu Slovacia, iar România se va califica în fazele eliminatorii, Nicuşor Bancu nu va putea evolua în partida din faza optimilor de finală.

Naţionala României are nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate împotriva Slovaciei pentru a se califica în faza optimilor de finală. În cazul unei victorii la Frankfurt, România ar putea încheia pe primul loc în grupa E, în cazul în care Ucraina reuşeşte să obţină cel puţin un punct împotriva Belgiei.

Afla mai multe despre: marius sumudicanicusor bancuromaniaslovaciaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare