You are here:

Viorel Moldovan a numit obiectivul Rapidului în noul sezon: "Cred că este un obiectiv realist, trebuie să fim echilibraţi"

Viorel Moldovan a numit obiectivul Rapidului în noul sezon: "Cred că este un obiectiv realist, trebuie să fim echilibraţi"

Rapid

Comentarii

Viorel Moldovan, noul preşedinte al Rapidului, a voribt despre obiectivul giuleştenilor în următorul sezon.

Rapid a încheiat pe locul şase în ultimul sezon, la capătul unei campanii de play-off dezastruoasă pentru gruparea lui Dan Şucu. Rapidiştii au obţinut cele mai puţine puncte dintre cele şase echipe din play-off. Deşi a reprezentat pentru mult timp o ameninţare pentru FCSB, în lupta pentru titlul din Superliga, Rapid a avut parte de o prăbuşire inexplicabilă.

Moldovan, instalat recent pe postul de preşedinte al Rapidului, în locul lui Marius Niculae, înlăturat recent de la club, a vorbit despre obiectivele echipei pentru sezonul viitor şi cum au de gând să-şi îndeplinească aceste obiective.

Viorel Moldovan: "Voi aduce Rapidul sus, acolo unde trebuie să fie"

"Nu sunt rezervat, sunt foarte optimist şi încrezător pentru că voi reuşi să îndeplinesc obiectivele clubului la final de sezon şi voi aduce Rapidul sus, acolo unde trebuie să fie. Obiectivele sunt la fel ca şi în acest sezon, clasarea pe primele trei locuri şi câştigarea Cupei României

Eu cred că este un obiectiv realist ţinând cont de ce s-a întâmplat sezonul trecut. Eu cred că trebuie să fim echilibraţi, trebuie să consolidăm lotul, să-l punem la punct, să construim o echipă, mă refer la nivelul de organizare defensivă pentru că stiu că au fost anumite probleme, ce a fost a fost. Pe mine mă interesează de acum încolo pentru că e responsabilitatea mea alături de staff-ul tehnic şi colaboratorii mei, trebuie să facem o echipă cât mai puternică.

Lucrurile funcţionează foarte ok cu mine atâta timp cât iţi faci treaba. Vor mai pleca dintre jucători, aşa e în perioada asta, alţii vin, alţii pleacă.", a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: rapidviorel moldovansuperligafcsb 

viewscnt
Articole similare