Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Slovacul Hromada o avertizează pe România înainte de meciul de la EURO 2024: "Îl avem pe cel mai bun din Europa. Pe Marius Marin nu-l cunosc" | EXCLUSIV

Slovacul Hromada o avertizează pe România înainte de meciul de la EURO 2024: "Îl avem pe cel mai bun din Europa. Pe Marius Marin nu-l cunosc" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România o întâlneşte pe Slovacia, pe data de 26 iunie, la Frankfurt, în ultimul meci din faza grupelor pentru cele două formaţii, la EURO 2024.

"Tricolorii" îşi încep parcursul european într-o partidă cu Ucraina, urmată de un duel de foc cu favorita grupei E, Belgia. Slovacia este ultima adversară pentru selecţionata lui Edi Iordănescu, din grupa E de la EURO 2024.

Jakub Hromada, jucătorul celor de la Rapid, prezent alături de naţionala Slovaciei la EURO 2020, a vorbit despre conaţionalii săi şi despre şansele lor în grupa E, atât despre duelul direct dintre România şi Slovacia. Fostul jucător al Slaviei Praga a evidenţiat jucătorii cheie pe care Francesco Calzona se va baza în duelul împotriva "tricolorilor", de la Frankfurt.

Jakub Hromada: "Avem calitate, dar sper să mergem împreună în faza următoare"

"Să fiu sincer, cei mai buni jucători din echipă sunt greu de ales, dar cu siguranţă Skriniar şi Lobotka sunt starurile echipei. Joacă la echipe mari şi o fac foarte bine, portarii sunt foarte buni în Premier League, numărul 1 o să fie cu siguranţă Dubravka de la Newcastle, dar este şi Hancko, de la Feyenoord. Cred că şi el va face un pas mare în carieră în câteva luni. Avem o defensivă foarte bună, îl avem pe Lobotka, aşa că o să fie greu ca România să ne bată.

Am uitat să spun de Kucka, o mare legendă a fotbalului slovac şi încă joacă la un nivel bun. Cred că cea mai mare surpiză a noastră o să fie un băiat care nu o să fie în primul 11, dar are 17 ani şi joacă la Feyenoord, Sauer. Selecţionerul l-a luat la Euro şi cred că poate face surpriza dacă îi acordă minute. 

Sper ca Slovacia să câştige meciul ăsta, dar aşa cum am spus eu cred că, dacă pierd cu noi, să câştige cu Ucraina şi poate reuşesc să facă egal cu Belgia şi să mergem împreună în faza următoare.", a declarat Jakub Hromada, pentru Orange Sport.

Lobotka şi Skriniar - Drăguşin şi Marin

Jakub Hromada a continuat şi l-a evidenţiat în continuare pe Stanislav Lobotka, titularul de drept al celor de la Napoli, pe care îl consideră cel mai bun jucător pe poziţia sa din toată Europa. Fotbalistul Rapidului a vorbit şi despre asemănările dintre Milan Skriniar şi Radu Drăguşin, ambii fundaşi cu prestaţii excelente în Serie A.

"Nu îl cunosc pe Marius Marin, nu îi cunosc stilul de joc fiindcă nu l-am văzut jucând în multe meciuri. L-am văzut în meciul cu Liechtenstein, am văzut că are multă calitate. Dar cu tot respectul pentru Marin, Lobotka în această poziţie este cel mai bun din Europa, din punctul meu de vedere.

(n.r. Milan Skriniar şi Radu Drăguşin) Amândoi au poveşti asemănătoare în Italia. Skriniar a plecat de la un club slovac la Sampdoria, a făcut două sezoane foarte bune, Drăguşin a făcut la Genoa şi apoi a reuşit un transfer mare, aşa cum a reuşit Skriniar cu Inter Milano. 

După ce a jucat câţiva ani la Inter a făcut saltul spre PSG, iar Drăguşin a reuşit un transfer la Tottenham. Povestea lor în Italia este asemănătoare şi cred că şi stilul lor de joc este asemănător, sunt puternici, joacă în forţă, cred că toţi atacanţii îi respectă şi o să fie frumos să îi vedem pe teren.", a mai spus Hromada.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024jakub hromadaromaniaslovaciaeurocampionatul european 

viewscnt
Articole similare