Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mihai Bălaşa, revenire de senzaţie la Constanţa! Farul s-a înţeles cu fostul jucător de la FCSB: "Bine v-am regăsit"

OFICIAL | Mihai Bălaşa, revenire de senzaţie la Constanţa! Farul s-a înţeles cu fostul jucător de la FCSB: "Bine v-am regăsit"

Farul Constanța

Comentarii

Mihai Bălaşa a revenit la Constanţa după zece ani de la transferul său de la Viitorul Constanţa la AS Roma.

Fostul fundaş central al unor formaţii precum FCSB, Universitatea Craiova, Sepsi Sf. Gheorghe şi AS Roma, a fost prezentat drept noul jucător al celor de la Farul Constanţa.

Fotbalistul care şi-a făcut primii paşi în fotbalul de seniori la Viitorul Constanţa, în sezonul 2012-2013, a revenit la Constanţa după ce şi-a petrecut majoritatea carierei sale la alte formaţii din Superliga, cât şi la diverse echipe din Italia, în perioada în care se afla în curtea celor de la AS Roma.

Triplul câştigător al Cupei României a avut un mesaj, atât pentru suporterii "marinarilor", cât şi pentru echipa naţională a României, prezentă în Germania pentru turneul EURO 2024. Bălaşa îşi doreşte să evolueze în cât mai multe partide pentru noua sa echipă şi speră că nu va avea parte de probleme medicale care îl vor împiedica în acest sens.

Mesajul lui Mihai Bălaşa pentru suporterii constănţeni

"Bine v-am regăsit, cu gânduri pozitive, gânduri bune, gânduri de a juca cât mai mult, de a fi sănătos şi să ne îndeplinim toate obiectivele. 

Mă bucur foarte mult că am rămas aici la bază, la noi, avem toate facilităţile, avem terenuri foarte bune de antrenament, baza este nou nouţă, deci cantonament mai bun decât aici nu cred că puteam găsi în altă parte.

(n.r. despre colegi) Da, am mai găsit foarte puţini faţă de prima oara când am fost aici, dar cu unii dintre ei am jucat şi la alte echipe, mă bucur foarte mult că am revenit şi cum am spus, mă simt ca acasă.

Ne aşteaptă o perioadă de pregătire cu meciuri amicale, sperăm să jucăm cât mai bine şi să consolidăm relaţii de joc ca atunci când va veni prima etapă să fim pregătiţi. În primul rând să fiu sănătos şi în al doilea rând să joc cât mai multe meciuri şi să-mi ajut echipa cât pot eu de bine.

Am văzut că sunt foarte pătimaşi, sunt foarte mulţi, de fiecare dată când am venit să joc aici, contra, m-am simţit foarte bine, au încurajat echipa tot timpul şi sper că şi în sezonul viitor să ne încurajeze la fel de mult.

Mă bucur foarte mult pentru că s-au calificat, felicitări, iar în al doilea rând le doresc să facă o figură cât mai frumoasă şi le doresc multă baftă.", a declarat Mihai Bălaşa, pentru Farul TV.

Afla mai multe despre: farul constantamihai balasagica hagisuperligafcsb 

viewscnt
Articole similare