Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, transfer pentru un nou titlu. "Regele” aduce la Farul un jucător cu şase trofee în palmares

Gică Hagi, transfer pentru un nou titlu. "Regele” aduce la Farul un jucător cu şase trofee în palmares

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa vrea să redevină o echipă redutabilă în sezonul ce urmează, după o stagiune 2023-2024 în care nu a fost foarte convingătoare în multe momente.

Hagi, transfer trăsnet la Farul. Jucătorul a cucerit trofee peste trofee şi vine să-l ajute pe ”Rege” să ia din nou titlul în România

Farul Constanţa este una dintre cele mai active echipe din România pe piaţa transferurilor, iar după ce l-au adus pe Gabi Iancu, ”marinarii” mai pregătesc o lovitură.

Campioana României din 2023 vrea să-şi întărească şi zona defensivă, acolo unde a avut multiple probleme de-a lungul sezonului trecut.

Iar cel vizat este fundaşul central Mihai Bălaşa, conform Gsp. Acesta va rămâne liber de contract, după două sezoane şi jumătate în care a fost legitimat la Sepsi OSK.

În căutarea unei noi provocări în carieră, Bălaşa s-ar fi înţeles deja cu Farul, astfel că va reveni după 11 ani sub comanda lui Gică Hagi.

Ajuns la vârsta de 29 de ani, Mihai Bălaşa a crescut la Academia Hagi, după care a plecat, în 2013, în Italia, unde a jucat pe la mai multe cluburi, printre care şi AS Roma.

Revenirea sa în România a fost în tricoul FCSB-ului, unde a sta doi ani şi jumătate, după care s-a mutat la Universitatea Craivoa, unde şi acolo a petrecut o perioadă identică.

În prezent, este cotat la 500.000 de euro, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com, şi are în palmares şase trofee cucerite în România: patru cu Sepsi (două Cupe şi două Supercupe) şi două cu Universitatea Craiova (o Cupă şi o Supercupă).

Dar din palmaresul său lipseşte un titlu de campion naţional. Cine ştie, poate a venit vremea şi pentru acest trofeu, chiar acum, după ce va ajunge din nou la echipa ”Regelui”.

Afla mai multe despre: gica hagifarulmihai balasasepsi 

viewscnt
Articole similare