Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Ştefănescu a numit motivul pentru care a semnat cu FCSB şi l-a lăsat baltă pe Dioszegi: "Cea mai iubită echipă, te simţi fotbalist"

Marius Ştefănescu a numit motivul pentru care a semnat cu FCSB şi l-a lăsat baltă pe Dioszegi: "Cea mai iubită echipă, te simţi fotbalist"

FCSB

Comentarii

Marius Ştefănescu, noul jucător al celor de la FCSB, transferat de Gigi Becali de la Sepsi Sf. Gheorghe, a oferit primele declaraţii din postura de jucător al campioanei României.

Noua speranţă a lui Gigi Becali pentru preliminariile cupelor europene, Marius Ştefănescu, a ajuns la FCSB. Fotbalistul ofensiv în vârstă de 25 de ani a prins transferul mult dorit şi va evolua în tricoul campioanei României, din sezonul viitor.

Golgheterul celor de la Sepsi, cu prestaţii excelente şi în play-off-ul sezonului recent încheiat, recunoaşte că şi-a dorit de multă vreme să evolueze pentru formaţia "roş-albastră" şi a enumerat motivele pentru care consideră că un transfer la FCSB îi va fi benefic în cariera sa de fotbalist.

Dublul câştigător al Cupei României, cu Sepsi OSK, cât şi un dublu câştigător al Supercupei, Ştefănescu nu este străin succesului în România, însă, prin transferul său la FCSB, îşi doreşte să joace pentru o echipă prezentă în lupta pentru titlul din Superliga sezon de sezon.

Marius Ştefănescu: "Când te doreşte campioana României, vrei să se rezolve cât mai repede"

"Mă simt extrem de fericit, extrem de bucuros să fac parte din această echipă, cea mai frumoasă din România, cea mai iubită, toată lumea ştie că FCSB este cea mai iubită echipă din România. Am aşteptat să se finalizeze cât mai repede, este clar că atunci când campioana României te doreşte nu ai nimic în cap decât să se rezolve cât mai repede şi mă bucur de acest lucru, că s-a şi întâmplat.

Da, FCSB-ul este cea mai bună echipă, cum am spus, chiar când am jucat şi contra lor, au jucători de calitate, în primul rând, acest lucru m-a făcut să vin şi să cresc alături de ei şi să avem cât mai bune rezultate în Europa.", a declarat Marius Ştefănescu, la FCSB TV.

Întrebat despre experienţa sa în cupele europene, alături de Sepsi, Ştefănescu şi-a propus să aibă parte de o campanie mai lungă alături de noua sa echipă, faţă de ultimele experienţe pe care le-a avut alături de formaţia lui Laszlo Diosegi.

Suporterii celor de la FCSB şi notorietatea clubului faţă de restul echipelor din Superliga l-au convins pe Ştefănescu să-şi propună să ajungă la FCSB, alături de fotbaliştii de calitate pe care i-a înfruntat pe parcursul ultimelor sezoane.

"Am mai jucat, este cu totul altă competiţie, Europa, sper să facem faţă cu brio şi să ne îndeplinim obiectivele. (n.r. despre maturizarea ca fotbalist) Da, normal, aşa consider, de aceea am făcut acest pas, cred că după aceşti cinci ani pe care i-am petrecut la Sepsi, cred că a venit momentul să vin la o echipă care este într-o luptă an de an la campionat şi la cupele europene, vă daţi seama că pentru mine este un vis devenit realitate.

(n.r. despre revenirea la naţională) Chiar nu ştiu despre acest lucru, dar sper şi îmi doresc din tot sufletul să ajung la echipa naţională, pe această cale le doresc şi eu baftă şi să dea Domnul să ajungă cât mai departe.

Am jucat pe Naţional Arena, cred că sunt, nu cred, 100% sunt cei mai frumoşi fani, când joci cu 50.000 de fani în spate, nu ai cum să te simţi decât fotbalist, acest lucru m-a făcut şi mai tare să aleg FCSB-ul cât pentru suporteri, îmi doresc să vină cât mai mulţi, să ne încurajeze, iar la final să ne bucurăm împreună.", a mai spus Marius Ştefănescu, la prima sa reacţie din postura de jucător al celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: marius stefanescufcsbsepsilaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare