Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Gâlcă îşi face echipă pentru titlu! Universitatea Craiova, pe cale să transfere doi golgheteri străini cu prezenţe la naţională

Constantin Gâlcă îşi face echipă pentru titlu! Universitatea Craiova, pe cale să transfere doi golgheteri străini cu prezenţe la naţională

Universitatea Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova îşi pregăteşte primele mutări pe piaţa transferurilor, din această vară.

După transferul lui Silviu Lung Jr., ajuns la Craiova pe gratis, de la Poli Iaşi, Mihai Rotaru îşi doreşte să-şi continue campania de achiziţii, în speranţa în care echipa sa va reprezenta o forţă în ceea ce priveşte lupta pentru supremaţie în Superliga.

Universitatea Craiova, două transferuri pentru titlul din Superliga

La capătul unui sezon modest în care oltenii au încheiat pe locul trei în campionat şi au fost eliminaţi prematur din Cupa României, Universitatea Craiova vrea să-şi întărească lotul, în vederea noului sezon.

Carlos Mora se află în vârful listei cu numele jucătorilor care pot ajunge la Universitatea Craiova în această vară, anunţă Fanatik. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani, legitimat la LD Alajuelense, o echipă din prima divizie a statului Costa Rica, este aproape de un transfer în Bănie.

Unul dintre golgheterii echipei alături de conaţionalul său, Joel Campbell, jucător cu zeci de prezenţe în Premier League pentru Arsenal, Mora şi-ar putea face debutul în fotbalul european chiar în Superliga.

Alături de tânărul fotbalist costa rican, un alt internaţional al unei ţări din America Centrală, Cuba, ar putea ajunge în Bănie, în această vară. Este vorba de Luis Paradela, un atacant lateral în vârstă de 27 de ani. Născut în Cuba, la Calimete, Paradela are dublă cetăţenie, spaniolă-cubaneză.

Ajuns la 37 de prezenţe în naţionala cubaneză şi legitimat în campionatul din Costa Rica, la Saprissa, Paradela se află şi el pe lista celor de la Universitatea Craiova, pentru un potenţial transfer, în această perioadă. Golgheter al celor de la Saprissa şi cotat la 400.000 de euro, Paradela ar putea face echipă cu adversarul său din campionatul costa rican, Carlos Mora, în campionatul României.

Universitatea Craiova a renunţat la serviciile unui veteran al campionatului şi totodată a unui jucător extrem de loial formaţiei oltene, este vorba de Alexandru Mateiu, care a semnat cu Petrolul la capătul înţelegerii sale cu echipa lui Mihai Rotaru.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaconstantin galcasuperligamihai rotarucarlos moraluis paradela 

viewscnt
Articole similare