You are here:

EURO 2024 a început, iar Edi Iordănescu a intervenit cu un mesaj înainte de debutul României: "Dacă vom reuşi, nu va fi o surpriză pentru mine"

EURO 2024 a început, iar Edi Iordănescu a intervenit cu un mesaj înainte de debutul României: "Dacă vom reuşi, nu va fi o surpriză pentru mine"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu a transmis un mesaj înainte de debutul României la Euro-2024. El spune că misiunea jucătorilor este să aducă bucurie în inimile românilor şi asigură că echipa este gata de luptă.

Mesajul selecţionerului Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024

Naţionala României debutează la EURO 2024, luni, de la 16:00, cu Ucraina, la Munchen, într-o grupă din care mai fac parte Belgia şi Slovacia. 

"În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtăşesc entuziasmul şi determinarea echipei noastre. Ştim că fiecare dintre voi trăieşte cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoţie.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune şi sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă şi responsabilitate, pentru a obţine maximum din această experienţă extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuşi să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca şi dăruirea băieţilor noştri. Au dat totul în preliminarii şi în pregătirea turneului final şi sunt sigur că vor da totul şi în meciuri.

Întăriţi de gândurile bune ale românilor de acasă şi din întreaga lume, suntem o singură inimă! Şi batem pentru România!

EDWARD IORDĂNESCU

Selecţionerul Echipei Naţionale de Fotbal a României", se arată în mesajul selecţionerului Edi Iordănescu.

Echipa naţională a Germaniei a învins vineri seara, la Munchen, scor 5-1, echipa naţională a Scoţiei, în meciul de debut al Campionatului European de fotbal 2024.

Afla mai multe despre: edi iordanescuromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare