Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a schimbat părerea despre Ianis Hagi în doar câteva minute! "Lăcrimam în timp ce lăcrima şi el. N-aş fi spus asta acum trei săptămâni"

Şi-a schimbat părerea despre Ianis Hagi în doar câteva minute! "Lăcrimam în timp ce lăcrima şi el. N-aş fi spus asta acum trei săptămâni"

Echipa națională

Comentarii

Povestea lui Ianis Hagi a impresionat-o pe Maria Iordănescu, cea care a dezvăluit momentul care a marcat-o.

Maria Iordănescu, impresionată de Ianis Hagi: "Da, s-a întâmplat ceva la premieră, m-a marcat"

Maria Iordănescu a fost invitata lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile. Ea a dezvăluit  lucruri neştiute din interiorul familiei care are parte de o nouă vară plină de suspans, la EURO 2024. 

La rubrica alegeri, fiica lui Anghel Iordănescu a avut de ales între Nicolae Stanciu, Dennis Man, Ianis Hagi şi Florinel Coman, iar Maria a recunoscut că a fost impresionată de fiul lui Gică Hagi, după ce l-a ascultat la premiera "În inima naţionalei"

"Ianis, da. N-aş fi răspuns Ianis acum trei săptămâni. Da, s-a întâmplat ceva la premieră, m-a marcat discursul lui Ianis. M-am regăsit în povestea lui şi pentru că mi se pare nedrept ce i se întâmplă, dar ca să nu intru în amănunte. Eu lăcrimam în timp ce lăcrima şi el şi mi-am dat seama ce înseamnă... Îi îndrum pe toţi să vadă filmul, că pentru unii accidentarea unui jucător înseamnă <<Hai, lasă-l, că stă degeaba şi ia bani>>, dar e important să vezi ce simte un jucător accidentat şi cam cât suferă un jucător. 

Ianis este un jucător profesionist şi ce a însemnat pentru el accidentarea şi să stea departe de teren şi de mingea de fotbal... Este demn de admiraţie şi de respect. Ianis, fără doar şi poate e alegerea", a declarat Maria Iordănescu

Înainte de a fi împrumutat de Rangers la Alaves, Ianis Hagi s-a accidentat grav şi a avut nevoie de un an pentru a revenit pe teren. 

Urmărim împreună naţionala din Parcul Titan, pe Insula Euro

Suporterii pot urmari în Parcul Titan, pe Insula Euro, toate meciurile turneului final Euro 2024.

Pe Insula Euro pot vedea concerte live cu trupe si solişti de top: Puya (17 iunie), Antonia (22 iunie), Ruby (26 iunie)

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi romaniamaria iordanescu 

viewscnt
Articole similare