Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Revenire de senzaţie în Superliga?! Anunţ fără ocolişuri: ”Ne dorim să-l transferăm pe Alexi Pitu”

BREAKING | Revenire de senzaţie în Superliga?! Anunţ fără ocolişuri: ”Ne dorim să-l transferăm pe Alexi Pitu”

Superliga

Comentarii

Alexi Pitu (22 de ani) ar putea reveni în România, după un an şi jumătate în care a evoluat pentru Bordeaux, în Ligue 2.

În ianuarie 2023, Girondins de Bordeaux l-a transferat pe Alexi Pitu de la Farul în schimbul sumei de 2.000.000 de euro.

Fotbalistul crescut la Acadamia Hagi nu a reuşit să se impună în tricoul fostei campioane de Hexagon. În prima jumătate de sezon la Bordeaux, Pitu a bifat 16 meciuri şi nu a reuşit să contribuie la vreun gol marcat de echipa sa.

În acest sezon, bordelezii au terminat pe locul 12 în Ligue 2 şi au fost mai aproape de retrogradare decât de promovarea în Ligue 1, obiectiv stabilit la începutul stagiunii de către conducere.

Alexi Pitu a marcat doar un gol la Bordeaux în acest sezon în 25 de meciuri şi are şanse să plece în această vară, deşi are contract până în 2027.

BREAKING | Clubul din Superliga vrea să-l repatrieze pe Alexi Pitu! Anunţ fără ocolişuri: ”Este dorinţa noastră”

Ciprian Marica,unul dintre acţionarii de la Farul, a dezvăluit că Alexi Pitu reprezintă o ţintă pentru gruparea de la malul Mării. 

La Farul, Pitu a fost om de bază în sezonul 2022-2023, la finalul căruia ”Marinarii” au cucerit titlul. În 86 de meciuri la Farul, Pitu a marcat cinci goluri şi a livrat 11 pase decisive.

”Noi ni l-am dorit pe Alexi Pitu, dacă vom găsi o oprtunitate în această vară, îl vom aduce la Farul. Dorinţa noastră este ca ei, jucătorii care pleacă de la noi, să reuşească afară, să se lupte, să se impună acolo. Însă dacă se va putea, ni l-am dori pe Pitu”, a spus Ciprian Marica pentru Sportpesurse.ro

Alexi Pitu (22 de ani) este cotat de Transfermarkt la 800.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: alexi pitubordeauxliga 1,  

viewscnt
Articole similare